Την πανέμορφη ηθοποιό Κατερίνα Λέχου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

Η Κατερίνα Λέχου μίλησε για τον γάμος της, το θέμα του παιδιού αλλά και για το νέο τετράποδο μέλος της οικογένειάς της!

«Δεν το ήθελα το σκυλί, γενικά είμαι άνθρωπος της ησυχίας και της ηρεμίας. Έχω περάσει πάρα πολλά χρόνια μοναχική και δε μπορούσα να καταλάβω πως θα το χωρέσω. Μου υποσχέθηκε ο άντρας μου ότι θα αναλάβει εκείνος όλη την ευθύνη και έτσι είπα ας το δοκιμάσουμε. Μόνο καλό μου έκανε», είπε κι εξήγησε πως είναι από τους ανθρώπους που αγαπούν τη μοναχικότητα.

Μάλιστα, η αγαπημένη ηθοποιός πρόσθεσε πως ο γάμος δεν είναι κάτι που κυνηγούσε στη ζωή της το "έβγαλε" ο σύζυγός της, Μάνος Στρατάκης. «Μοναχικός είναι η ανάγκη μου. Μου αρέσει. Από μικρή το είχα ανάγκη. Ενώ ήμουν σε οικογένεια με παιδιά, πάντα έβρισκα μια γωνίτσα να απομονωθώ και μου άρεσε αυτό. Χώρεσα όμως στη ζωή μου και τον γάμο, και το σκυλί. Εξακολουθώ όμως να έχω πολύ χρόνο μόνη μου. Δεν είχα κανένα λόγο στα 40 μου να παντρευτώ, δεν ήμουν καμία απελπισμένη 40αρα που θέλει να παντρευτεί. Αυτό μου το έβγαλε ο συγκεκριμένος άνθρωπος», σημείωσε.

Όσο για το θέμα της μητρότητας και αν την ενοχλούν οι επίμονες ερωτήσεις που της γίνονται για το λόγο που επέλεξε να μην αποκτήσει παιδιά; «Δε με ενοχλεί αλλά έχω βαρεθεί. Δεν ήθελα. Ότι θέλει ο άνθρωπος το κάνει και ότι θέλει δεν το κάνει. Αυτό που λίγο με ενοχλεί, είναι η επιμονή της ερώτησης και η επανάληψη που δηλώνει κάτι εκ μέρους αυτού που κάνει την ερώτηση.

Το σωστό θα ήταν να έχεις κάνει παιδιά, το σωστό θα ήταν να θέλεις να κάνεις παιδιά, εσύ γιατί δε θέλεις; Έχεις κάποιο πρόβλημα;», απάντησε.