Έλενα Χριστοπούλου: Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, είμαι πλήρης

|
THESTIVAL TEAM

Ο χώρος της τηλεόρασης είναι άγριος. Ακόμη και για εκείνους που γνωρίζουν τι τους περιμένει, η στιγμή που επιβεβαιώνονται είναι σχεδόν σοκαριστική.

Από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης της η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων. Το διαζύγιο της με τον Πάνο Καλλίτση, το περιστατικό με τους πυροβολισμούς, ο νέος έρωτας, όλα ήταν ιδανικά για να αδράξουν την ευκαιρία εκπομπές και ιστοσελίδες και να αναδείξουν μια νέα τηλεοπτική ηρωίδα.

«Είναι πολύ άγριο. Το έχω βιώσει από φίλους μου που είναι στην τηλεόραση και ξέρω τι σημαίνει. Ήμουν προετοιμασμένη άλλωστε, δεν είμαι και καμία Παναγία… Όμως δεν φανταζόμουν ότι ο κόσμος θα ασχοληθεί σε τέτοιον βαθμό με το “GNTM” αλλά και με μένα. Όταν είδα το entrance που μου έκαναν κοκκίνισα… Υπέθετα ότι εγώ και η Ζενεβιέβ θα είμαστε πίσω, στο backstage. Οι κάμερες γράφουν, αλλά δεν το περιμέναμε. Χθες έπαιξε το στιγμιότυπο όπου είπα “θέλω να τη χτυπήσω”. Όντως, εκείνη την ώρα το είπα».

Το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Ζάχο Χατζηφωτίου ήταν σίγουρα πολύ έντονο, αλλά τη βρήκε ήδη σκληραγωγημένη. Επίσης, το περιστατικό με τους πυροβολισμούς πριν από περίπου δύο χρόνια την έκανε να αναθεωρήσει πολλά και κυρίως το πώς αξιολογεί το κάθε δυσάρεστο συμβάν.

«Αυτό που συνέβη με τον Ζάχο δεν μπορεί να με αγγίξει πραγματικά γιατί έχω ζήσει κάτι τόσο έντονο που όλα τα άλλα έρχονται μετά. Πήρα το νούμερο ένα μάθημα όταν δέχτηκα πυροβολισμούς. Όμως, όταν εγώ κάνω γενέθλια με τους φίλους μου και κάποιος από αυτούς ανεβάζει ένα βίντεο όπου φιλάω τον σύντροφο μου, τον Αποστόλη, στο σκοτάδι και το παίρνουν όλοι, αυτό με σοκάρει. Γιατί λέω: “Ποιος ενδιαφέρεται τι κάνω με τον Αποστόλη;”», λέει στο περιοδικό Gala και συνεχίζει:

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, είμαι πλήρης. Μέσα σε αυτή τη σχέση είμαι γεμάτη και υγιής μετά από πολλά χρόνια. Έχω ένσημα -νομίζω- στο να δημιουργώ ψευδαισθήσεις για τις σχέσεις μου. Ξεκινώ και φτιάχνω το δικό μου αφήγημα και στη συνέχεια γκρεμίζω αυτό που έχω χτίσει. Τώρα δεν ισχύει κάτι τέτοιο, γιατί αυτόν τον άνθρωπο τον γνώριζα και ήταν φίλος μου για χρόνια. Τον επέλεξα αυτό τον άνθρωπο. Δεν τα ‘χασα, δεν τον είδα ξαφνικά μπροστά μου, τον ερωτεύτηκα και είπα “Παναγία μου, τι είναι αυτό!”. Ήταν μεστή απόφαση. Θα μου πεις πώς αν και ήσουν σε έναν γάμο μιλάς έτσι;… Ε, αυτή είναι η αλήθεια λοιπόν. Έχω αποτύχει παταγωδώς σε αυτό το κομμάτι».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.