Δημήτρης Κοργιαλάς: Νιώθω ότι είμαι ακόμα στο Nomads

|
THESTIVAL TEAM

Για την συμμετοχή του στο Nomads 2 αλλά και για το αν τελικά υπήρξε ρήξη ανάμεσα στον ίδιο και στην συμπαίκτρια του, Τόνια Σολανάκη, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Ποιες είναι οι ανυμνήσεις που κρατάτε από το παιχνίδι μετά την αποχώρηση σας;

«Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να μιλήσω για αναμνήσεις, γιατί νιώθω ότι ακόμα είμαι εκεί»

Υπήρξαν στιγμές που εκνευριστήκατε έντονα

«Δεν εκνευρίστηκα ποτέ έντονα… Δεν υπήρξε λόγος…».

Η Τόνια με την οποία ήρθατε σε κόντρα βγαίνοντας από το παιχνίδι μίλησε για εσάς και είπε ότι την επηρεάσατε και ότι κουράστηκε, όταν πρότεινε να βγει προτεινόμενη, εσείς να το επαναλαμβάνετε. Τι συνέβη τελικά ανάμεσα σας;

«Δεν νομίζω ότι ήρθα σε κόντρα με την Τόνια. Σίγουρα δεν ταιριάζαμε μέσα στο παιχνίδι όσο ταίριαξα με τα άλλα παιδιά, αλλά αυτό δεν μου λέει τίποτα. Μπορεί να βρεθούμε έξω με την Τόνια και όλα να είναι τέλεια. Άλλωστε, αυτό που είπα ήταν για την παραγωγή και την άδικη τιμωρία που πήραμε τελικά και όχι τόσο για την Τόνια. Η Τόνια έκανε μια χαζομάρα που σε άλλη περίπτωση θα γελούσα, στη συγκεκριμένη όμως φάση του παιχνιδιού δεν το βρήκα καθόλου αστείο, γιατί οι επιπτώσεις ήταν πολύ άσχημες», λέει ο ίδιος στο 7 μέρες tv.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.