Για την σχέση του με τις θαυμάστριές του και αν έχει έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση απαντά σε συνέντευξή του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός. 

«Υπάρχει μια σχέση αγάπης και αλληλοσεβασμού! Πλέον, με τα social media, υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας με όλο τον κόσμο που σε ακολουθεί και θέλει να έρθει σε επικοινωνία μαζί σου. Εγώ πάντα είχα και θα έχω άψογες σχέσεις με τις θαυμάστριες και τους θαυμαστές μου. Τους βλέπω σαν τα φιλαράκια μου. Αρκεί να σου πω ότι έχω γίνει πολλές φορές ο ψυχολόγος σε πολλούς από αυτούς.

Ακούω και αφουγκράζομαι τα προβλήματα τους όταν κάποιος έρθει να μου μιλήσει και μου ζητήσει τη γνώμη μου, είτε είναι άνδρας είτε είναι γυναίκα. Έχουν τύχει περιστατικά που με έχουν φέρει σε δύσκολη θέση, φροντίζω όμως να τα αντιμετωπίζω με χιούμορ και πολλή ευγένεια. Απαντάω στα μηνύματα τους στα social media, αλλά πάντα με μέτρο ώστε να μην μπορεί να ξεφύγει η συζήτηση και επειδή θα με ρωτήσεις, όχι, δεν θα έβγαινα εύκολα έξω ραντεβού με κάποια. Είναι λεπτό θέμα αυτό», λέει ο ίδιος στο Down Town Κύπρου.