Για την αποχώρησή της, από την αγωνιστική δράση μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της, στον Γιώργο Κρικοριάν και "Στη Φωλιά των Κου Κου", η Βασιλική Μιλλούση.

"Και για εμένα είναι περίεργο να είμαι εδώ μέσα και να μην ξεκινάω να κάνω προπόνηση. Πήγα σε τρεις ολυμπιάδες, καιρός να πάει κάποια άλλη. Το σκεφτόμουν, το σκεφτόμουν, πατάω το κουμπί, φεύγει η ανακοίνωση, με το που γίνεται λέω αυτό ήταν και βάζω τα κλάματα. Αρχίζω και κλαίω γιατί συνειδητοποιώ ότι και να θέλω να αλλάξω γνώμη το έχω ανακοινώσει, και άδειασα.

 Δεν ξεπέρασα ποτέ την πτώση μου στο Ρίο, ήταν νομίζω από τις πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα μου. Κυρίως γιατί το είχα πιστέψει περισσότερο από όλα. Γιατί είχα εναποθέσει τις ελπίδες μου σε αυτόν τον αγώνα, αυτός να είναι ο τελευταίος μου.

 Με το που πήρα το εισιτήριο να πάω στους Ολυμπιακούς αγώνες μετά από 12 χρόνια και αφού με είχαν σταματήσει χωρίς τη θέληση μου ήταν η μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμένα και η πιο δυνατή στιγμή της ζωής μου. Και φυσικά το μετάλλιο που πήρα στο ολυμπιακό τουρνουά.

 Ο Λευτέρης είναι εντελώς ορθολογιστής και ρεαλιστής. Θεωρώ ότι με παρακίνησε να το κάνω κιόλας. Γιατί ήξερε ότι άμα θα φτάσω, θα φτάσω μέχρι τους Ολυμπιακούς, άμα περάσουν θα πάω και στους επόμενους, αλλά πρέπει κάποια στιγμή να προχωρήσω τη ζωή μου να κάνω άλλα πράγματα", ανέφερε η Βασιλική Μιλλούση.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε: