Για το λόγο που αποφάσισε να συμμετάσχει στο «Project Runway», ενώ έχει δεχθεί και άλλες φορές πρόταση για τηλεόραση, μίλησε η Ρούλα Ρέβη ενώ σχολίασε αν τα χρήματα έπαιξαν ρόλο στην απόφαση της…

«Αποφάσισα να συμμετάσχω γιατί το «Project Runway» είναι ένα σοβαρό σόου. Κάθε χρόνο μου λένε να πάω στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια. Εχω πλησιάσει μερικές φορές, αλλά τελικά έφυγα με ελαφρά πηδηματάκια. Τώρα είμαι ευχαριστημένη με αυτό που βλέπω στην τηλεόραση. Δεν ντρέπομαι καθόλου. Μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε η Αλκηστη Μαρανκουδάκη. Μου είπε ότι δεν θα κάναμε τρασιά και δεν κάναμε τρασιά», εξηγεί στο Gala.

Τα χρήματα, όμως, δεν έπαιξαν ρόλο στην απόφαση σου; «Τα χρήματα πάντα παίζουν τον ρόλο τους γιατί δεν είμαι πλούσια», λέει με ειλικρίνεια.

«Ωστόσο δεν είναι αυτός o λόγος. Μου έχουν προτείνει και περισσότερα χρήματα και δεν ήθελα να πω "ναι". Το ψυλλιάστηκα ότι δεν θα ήμουν εγώ και τώρα που τα βλέπω επιβεβαιώνομαι. Είμαι άνθρωπος τολμηρός γενικά, αλλά την τηλεόραση τη φοβάμαι πάρα πολύ. Το 'χω ζήσει μέσα στο σπίτι μου και έχω γνώση του πώς μπορεί κάτι να πάει τελείως αλλού. Αν ο άντρας μου (Αποστόλης Τότσικας) δεν δούλευε στην τηλεόραση και δεν είχα συναναστραφεί με τόσους ανθρώπους της, μπορεί να ήμουν ίσως πιο αφελής και να δεχόμουν με μεγαλύτερη ευκολία. Είμαι πιο σοβαρή από αυτό που δείχνω. Κάποιοι πιστεύουν ότι είμαι πιο τρελή, όμως δεν είμαι έτσι. Είμαι πολύ αυστηρή σε ό,τι αφορά τις προσωπικές αποφάσεις. Εχω ρίξει πολύ κόπο για τη δουλειά μου και θέλω να την προφυλάξω. Οχι να την αποδομήσει μια επιλογή που θα με κάνει να δείχνω λιγότερο σοβαρή», καταλήγει.