Το ντεμπούτο της ως «Λίζα Πετροβασίλη» στο θρυλικό έργο του Αλέκου Σακελλάριου «Χτυποκάρδια στο θρανίο» σε σκηνοθεσία Λάκη Λαζόπουλου, έκανε το βράδυ της Τρίτης η Κατερίνα Γερονικολού στο θέατρο Ήβη. Η γνωστή ηθοποιός ανέλαβε έναν από τους αγαπημένους ρόλους που είχε ενσαρκώσει η Αλίκη Βουγιουκλάκη στον κινηματογράφο και κέρδισε τις εντυπώσεις. Φυσικά, από το πλευρό της δεν έλειπε και ο σύντροφος της Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Το ζευγάρι μπορεί όλο αυτό το διάστημα να κράτησε ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για την προσωπική του ζωή, αλλά και γενικά κοινές επίσημες εμφανίσεις, ωστόσο, η πρεμιέρα της Κατερίνας Γερονικολού ήταν μια ευκαιρία για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να δείξει ως είναι στο πλευρό της σε όλα.

Χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι, οι δυο τους πόζαραν στους φωτογράφους μετά το τέλος της παράστασης και έδειχναν να μην κρύβουν πια τον έρωτά τους! Αυτή ήταν μια από τις λίγες φορές βέβαια, που τους είδαμε τόσο διαχυτικούς μεταξύ τους, μιας και παρόλο που ως τώρα έχουν κάνει ελάχιστες επίσημες εμφανίσεις.

tsimitselis-geronikolou3.jpg

Πηγή: tlife.gr