Δήλωση – φωτιά της Μέγκι: Τελευταία είχα καταλάβει ότι ούτε εμείς ήμασταν τόσο φίλες όσο δείχναμε

|
THESTIVAL TEAM

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε για την τριάδα της φωτιάς του Greece’s Next Top Model και σχολίασε τη συμπεριφορά των άλλων κοριτισών στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου».

«Μας ένωσε πάρα πολύ ο δυναμισμός που έχουμε και οι τρεις. Ήταν όμως το κλίμα μέσα στο σπίτι που δεν μας βοηθούσε. Υπήρχε ανταγωνισμός. Εγώ ένιωθα πως υπάρχει ανταγωνισμός και από την Εύη προς εμένα», είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο.

«Ο καυγάς μεταξύ μας έγινε γιατί τελευταία είχα καταλάβει γιατί μάλλον ούτε εμείς οι τρεις ήμασταν τόσο φίλες όσο προσπαθούσαμε να το δείξουμε. Το κλάμα της Εύης δεν το θεώρησα ψεύτικο, πρώτη φορά ένιωσα την Εύη τόσο κοντά μου και να ξεσπά στα συναισθήματα. Πρώτη φορά ήταν συναισθηματική. Δεν νομίζω ότι το έκανε από τύψεις. Εμείς πράγματι είχαμε κάποια θέματα μεταξύ μας, εμείς ήμασταν μόνο 3, οι άλλες ήταν 13. Οι αντιδράσεις μας ήταν πάντα πιο έντονες γιατί συναναστρεφόμασταν μεταξύ μας», συνέχισε.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.