Φέτος είναι η τρίτη χρονιά που προβάλλεται στη χώρα μας το Next Top Model. O δεύτερος κύκλος του ριάλιτι μόδας είχε προβληθεί 7 χρόνια πριν και νικήτρια είχε αναδειχθεί η Σιντορέλα Τόλη.

Η εντυπωσιακή κοπέλα μίλησε στο TV Έθνος και αποκάλυψε πως αισθάνθηκε όταν είδε το τρέιλερ του φετινού GNTM αλλά και το κατά πόσο αυτά που βλέπαμε τότε στις οθόνες μας αντιστοιχούσαν στην πραγματικότητα.

Γιατί επιλέξατε να πάτε στο «Next Top Model 2»;

Επέλεξα να πάω γιατί ήμουν 16 ετών, μόλις είχα ξεκινήσει το μόντελινγκ, ήμουν πάρα πολύ φρέσκια και ήθελα πολύ να ζήσω αυτή την εμπειρία.

Όταν είδατε το πρώτο διαφημιστικό τρέιλερ του «GNTM», τι πέρασε από το μυαλό σας;

Αν θα μπορούσα να ξαναπάω με τις ίδιες κοπέλες και να ξαναζήσω κάτι παρόμοιο. Είχα τόσο πάθος όταν πήγα στον διαγωνισμό που θα ήθελα να ξαναζήσω αυτή την εμπειρία.

Πώς είδατε την επιστροφή του διαγωνισμού;

Από τη μια, χάρηκα πάρα πολύ για την επιστροφή αυτού του διαγωνισμού, αλλά, από την άλλη, απογοητεύτηκα λίγο με αυτό που είδα στην οθόνη. Στο δικό μας «Next Top Model» όλα τα κορίτσια ήμασταν πιο ήρεμες. Τώρα βλέπω πολύ ανταγωνισμό από τα κορίτσια και δεν βλέπω τον λόγο για έναν τόσο μεγάλο ανταγωνισμό. Γιατί πιστεύω ότι κάθε κοπέλα έχει την τύχη της. Κάθε κοπέλα φτάνει μέχρι εκεί που φτάνει. Και επίσης, αυτό που πιστεύω είναι ότι δεν υπάρχει τόσο μεγάλος ανταγωνισμός μέσα στον χώρο της μόδας

Όσα βλέπουμε επί της οθόνης απηχούν την πραγματικότητα;

Αν κρίνω από το δικό μας «ΝΤΜ», ήταν πραγματικά όλα όσα έβγαιναν προς τα έξω. Δεν ήταν κάτι ψεύτικο. Έτσι και τώρα, είναι αληθινό και πραγματικό αυτό που βλέπουμε.