Χθες, το gala του «My Style Rocks» πήγε στο…. Hollywood και το stage γέμισε με stars. Ταινίες αγαπημένες γεμάτες λάμψη, δράση και ρομαντισμό ζωντάνεψαν στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποδέχτηκε τον Πέτρο Κωστόπουλο που πήρε τη θέση του τέταρτου κριτή.

Η Ατζελίνα Τζολί ήρθε στο πλατό από την κινηματογραφική επιτυχία «Mr and Mrs Smith», η Τζούλια Ρόμπερτς από το θρυλικό «Pretty woman», η Μόνικα Μπελλούτσι από την ταινία «Μαλένα», η Σάρον Στόουν από το «Casino», αλλά και οι ηρωίδες: από το «Star Wars», «The Grand Budapest Hotel», «Τhe Notebook», «Breakfast at Tiffany’s», «Legally Blonde» και «Grease». Η Χριστίνα Σάλτη τραγούδησε τις επιτυχίες της και τους ξεσήκωσε όλους.

Ωστόσο, μια ατάκα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ήταν αρκετή για να φέρει «αναστάτωση» στον καλεσμένο της. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέφερε στον Πέτρο Κωστόπουλο, την Τζένη Μπαλατσινού, η οποία ήταν καλεσμένη στο προηγούμενο επεισόδιο, ωστόσο όπως φάνηκε δεν ήθελε να απαντήσει. «Έχεις το πινακάκι σου, Πέτρο μου; Δεν σου χρειάζεται γιατί δεν θα βαθμολογήσεις. Έτσι, σε τέσταρα να δω αν ξέρεις τους κανονισμούς του παιχνιδιού μας», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, και ο Πέτρος Κωστόπουλος απάντησε: «Το είδα τις προάλλες και τους ξέρω». Έτσι η Κωνσταντίνα του είπε: «Α, τις προάλλες. Με την Τζένη;». Εντούτοις, ο ίδιος έκανε σαν να μην το άκουσε…

Πηγή: protothema.gr