Η Ευρυδίκη και ο Μπομπ Κατσιώνης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα κι ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Η τραγουδίστρια και ο μουσικός είναι αχώριστοι τα τελευταία δύο χρόνια και πλέον αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Το ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, με την Ευρυδίκη να ντύνεται για τρίτη φορά νύφη.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» στον Alpha Κύπρου και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο.

«Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε ποτέ να μου συμβεί. Δεν σκεφτόμουνα έναν τρίτο γάμο. Δεν το είχα σαν στόχο. Ήμουν ανοιχτή σε μια σχέση αλλά όχι για γάμο και όταν ήρθε στη ζωή μου ο Μπομπ και εξελίχθηκε έτσι και όταν είναι αυτός ο άνθρωπος που σου κάνει την πρόταση δεν μπορείς να πεις όχι. Ο γάμος είναι μια απόφαση που την έχουμε πάρει δυο χρόνια τώρα. Ο γάμος θα γίνει φέτος. Θα είναι μία πολύ σημαντική ημερομηνία και για τους δυο μας. Είναι η ημέρα της γνωριμίας μας. Που είναι επέτειος για εμάς. Είναι 30 Αυγούστου και θα γίνει Θρησκευτικός γάμος αλλά ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει που θα γίνει», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Tlife.gr