Η Βάσω Λασκαράκη σε συνέντευξή της μεταξύ άλλων απαντά για την δημοσιότητα που έχει πάρει η προσωπική της ζωή αλλά και για το αν η κόρη της, την παρακολουθεί στη σειρά "Το Σόι σου", στην οποία πρωταγωνιστεί.

Είναι εύκολο να διατηρείς την προσωπική σου ζωή εκτός δημοσιότητας;

 "Είναι και εύκολο και δύσκολο. Είναι αναγκαίο λόγω δουλειάς. Υπάρχουν πια και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που μας βγάζουν προς τα έξω και πρέπει εμείς να τα διαχειριστούμε. Κάποια πράγματα μπορεί να σου ξεφύγουν, αλλά σε γενικές γραμμές, αν θες κάτι να το κρατήσεις για σένα, μπορείς".

Έχει δει η κόρη σου τη σειρά;

"Η κόρη μου είναι πολύ μικρή, μόλις 5 ετών, και δεν έχει δει ολόκληρο επεισόδιο. Ξέρει πού παίζει η μαμά, έχει έρθει και στο πλατό να μας δει, σπάνια όμως βλέπει τη σειρά, γιατί εκείνη την ώρα κοιμάται".

Αν στο μέλλον θελήσει να γίνει ηθοποιός, πώς θα αντιδράσεις;

 "Δεν είναι κάτι που λέω "μακάρι να συμβεί", θα προτιμούσα να κάνει κάτι άλλο, όμως θα είμαι δίπλα της ό,τι κι αν αποφασίσει. Θέλω να είναι χαρούμενη με αυτό που θα επιλέξει και να της αρέσει. Νιώθω και περίεργα που έχουμε παιδιά σε αυτή τη δουλειά. Έχω άγχος πώς περνάνε στα γυρίσματα και πώς μεγαλώνουν μέσα σε όλο αυτό", λέει η ηθοποιός στο περιοδικό Τηλέραμα.