Τα 10 κλείνει το Νοέμβριο το μεγάλο παιδί της οικογένειας Ρουβά, η Αναστασία Ρουβά.

Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε στο People, του Έθνους της Κυριακής, για το αν η μεγάλη του κόρη έχει κινητό, λογαριασμό στα social media, όπως και άλλα παιδιά στην ηλικία της.

«Η Αναστασία δεν έχει ακόμη δικό της κινητό, είναι στο όριο γιατί σε ένα μήνα θα γίνει 10 χρόνων και έχει αρχίσει να το ζητά, καθώς σιγά σιγά οι περισσότεροι συμμαθητές της έχουν. Της έχω πάρει όμως έναν υπολογιστή για τις εργασίες του σχολείου και έχουμε εγκαταστήσει Viber για να μπορεί να μιλά με τις φίλες της. Δεν μου έχει ζητήσει να δημιουργήσει προφίλ στα social media και δείχνει μεγάλη κατανόηση σε αυτό το θέμα – είναι κάτι που έχουμε συζητήσει βέβαια. Κάποια στιγμή θα συμβεί, αλλά θεωρώ πως είναι ακόμη νωρίς», ανέφερε.

Θα τον προβλημάτιζε αν το ζητούσε πιο επίμονα; «Δεν θα με προβλημάτιζε γιατί είναι κάτι που συμβαίνει σε άλλα παιδιά. Όμως θέλω να αποκτήσει συνείδηση του τι είναι ένας λογαριασμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να μάθει πώς θα τον χειρίζεται με ασφάλεια, ως ένα ακόμα ωραίο εργαλείο επικοινωνίας με τις φίλες της που δεν ελλοχεύει κινδύνους για εκείνη. Ακόμη είμαστε στο κομμάτι αυτής της επίγνωσης» είπε στο People.