Με εξομολογητική διάθεση η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε στο «Καλύτερα δε γίνεται». Η παρουσιάστρια μίλησε για τα χρόνια του Πρωινού Καφέ, τις αλλαγές στην εμφάνιση της, αλλά και την περίοδο που έμεινε εκτός τηλεόρασης.

«Χρόνια τώρα μετά, μπορώ να σας πω ότι ο Πρωινός Καφές ήταν ένα τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή μου. Μπορεί να μην ήταν όλα ρόδινα και να μην πέρασα πολύ καλά γιατί ήμουν πολύ ψάρι και όλο αυτό που έγινε ήταν ένα τεράστιο τσουνάμι που ερχόταν κατά πάνω μου, αλλά χρωστάω στον ΑΝΤ1. Χρωστάω στον Πρωινό Καφέ. Το ότι είμαι εδώ είναι ΑΝΤ1, είναι Πρωινός Καφές.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως ο θρησκευτικός γάμος δεν είναι στις σκέψεις της και πως το ότι πήρε και το επίθετο του συζύγου της έχει να κάνει με το ότι η ίδια πιστεύει στο θεσμό της οικογένειας, εκμυστηρευόμενη παράλληλα και το άγχος της να καταφέρει να τον τιμήσει…

«Δεν ξέρω αν θα κάνουμε θρησκευτικό γάμο, από τη στιγμή που παντρεύτηκα. Κράτησε ακριβώς 1,5 λεπτό. Ήταν ο δήμαρχος Εκάλης συμπαθέστατος. Μας είχε γράψει και κάτι όρκους, μας πήρε 2,5 λεπτά, αλλά μπαμ μπαμ. Από τη στιγμή που στα χαρτιά αυτή τη στιγμή δεν έχω κανένα γραφειοκρατικό πρόβλημα, θεωρούμαι παντρεμένη, το μόνο που δεν μπορώ να δεχτώ με τίποτα, είναι σαν μαχαιριά, είναι η κοινή φορολογική δήλωση, λες και ανήκουμε για μια ζωή κάπου, αυτό με τρελαίνει, πρέπει να αλλάξει.»

«Κατά βάθος είμαι πολύ παραδοσιακή γυναίκα. Θέλω η οικογένεια να είναι οικογένεια. Πιστεύω στο θεσμό της οικογένειας. Αλλά επειδή με τρομάζει το πως έχει αλλοιωθεί αυτός ο θεσμός, επειδή ήμουν και άνθρωπος που με τη δέσμευση είχα ένα θέμα, φοβόμουν να μπω σε αυτή τη διαδικασία για να μην τον ξεφτιλίσω τον θεσμό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο άργησα πάρα πολύ να πάρω την απόφαση. Πάντα μέσα μου έχω μια αγωνία και ένα άγχος να δω αν θα τα καταφέρω.»