Ποικίλα σχόλια έχουν διατυπωθεί σε εκπομπές με αφορμή τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου. Πρώτος και καλύτερος έσπευσε να της συμπαρασταθεί ο σύζυγός της Θοδωρής Μαραντίνης ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: «Με ενόχλησε που κάποιος χλεύασε τη γυναίκα μου και δεν το επιτρέπω».

Ο Θοδωρής Μαραντίνης όμως δεν ήταν ο μόνος που ενοχλήθηκε από όλες αυτές τις τοποθετήσεις. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο λογαριασμό της στο Instagram τα όσα ακούστηκαν. Η ηθοποιός φανερά εκνευρισμένη απάντησε σε όσους κρίνουν τους άλλους ανθρώπους για την εμφάνισή τους:

«Έχω θυμώσει και στεναχωρηθεί πολύ για το δημόσιο bullying. Έχουν ξεφύγει στην τηλεόραση, νομίζουν πως όποιος έχει βήμα μπορεί να λέει ότι θέλει και να κρίνει απροκάλυπτα, χωρίς να σκέφτεται την ψυχολογία του άλλου ανθρώπου που δέχεται την κριτική».

«Είναι επικίνδυνο να λες για μία γυναίκα που είναι πρότυπο για άλλες γυναίκες πως τρώει το φαγητό που μαγείρεψε για τα παιδιά της. Αυτή η γυναίκα είναι μάνα, σύζυγος, επιχειρηματίας και παρουσιάστρια. Πως θα νιώθουν όλες οι άλλες γυναίκες που βλέπουν το πρότυπο τους να κρίνεται με αυτό τον τρόπο;» συμπλήρωσε.