Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τη σχέση µου με τη Μαρία την κρατάω για εµένα

|
THESTIVAL TEAM

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, δύσκολα αποφασίζει να µιλήσει για τα προσωπικά του. Στη δεδοµένη χρονική στιγµή, ωστόσο, είναι τόσο καλά, που κάνει την ανατροπή και µιλάει για τη γυναίκα σταθμό στη ζωή του.

Μιλάει λοιπόν για τη σύντροφό του Μαρία Καλάβρια, µε την οποία είναι µαζί περίπου έναν χρόνο και τον κάνει ευτυχισµένο.

Για την πανέµορφη σύντροφό του δεν θέλει να πει πολλά, δεν έχει όµως πλέον πρόβληµα να εκφράζεται δηµόσια για τον έρωτά του για εκείνη, ενώ παραδέχεται πως δεν παίζει πλέον κρυφτό µε κάµερες και φωτογράφους, όπως έκανε τον πρώτο καιρό της σχέσης αυτής: «Με τη Μαρία είναι λογικό να µην κρυβόµαστε πια. ∆εν θα µπορούσα να κρυφτώ ή να µην παραδεχτώ κάτι. Απλώς τη σχέση µου την κρατάω για εµένα. Είµαι αυθόρµητος άνθρωπος και το να κρύβοµαι δεν είναι στοιχείο του χαρακτήρα µου, δεν είµαι όµως και κάποιος που θα κυνηγήσει την προβολή της σχέσης του. Κάνω αυτό που θεωρώ σωστό και ίσως ο αυθορµητισµός µου µου επιτρέπει να αισθάνοµαι κι εγώ καλά και άνετα και να το αφήνω να φαίνεται. Χωρίς αυτό να σηµαίνει ότι µου αρέσει να προκαλώ και να επιδεικνύω καταστάσεις» δήλωσε ο ίδιος στη Realnews.

Εδώ και λίγο καιρό δηµοσιεύµατα θέλουν τον Ελληνα Αδωνη και την καλλονή Μαρία Καλάβρια να ετοιµάζονται να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη. Τι απαντά σε αυτές τις φήµες ο ίδιος; «Το πιο εύκολο είναι να συγκατοικήσεις µε κάποιον, αλήθεια», λέει ο ∆ηµήτρης και συνεχίζει. «Οταν όµως κι εµείς έχουµε τελειώσει από κάποιες καταστάσεις και προηγούµενες µεγάλες σχέσεις και ειδικότερα η Μαρία από έναν γάµο, σκεφτόµαστε διπλά τις κινήσεις µας. Ολα χρειάζονται τον καιρό τους και όλα θα φανούν στο µέλλον. ∆εν είµαι άνθρωπος που θα καθίσω να κρυφτώ. Αν περνάω καλά, θα το αφήσω να φανεί».

Εκείνο που έχει σηµασία για τον ίδιο αλλά και για τη σύντροφό του είναι πως περνούν καλά µαζί και είναι ευτυχισµένοι. Τίποτα άλλο δεν δείχνει να ενδιαφέρει τους δύο ερωτευµένους, οι οποίοι, παρά τις αυξηµένες υποχρεώσεις τους, βρίσκουν σχεδόν καθηµερινά χρόνο για να τα πουν από κοντά.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.