Μυστήριο παραμένει η σχέση του καταξιωμένου δικηγόρου Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της εκρηκτικής Νατάσας Καλογρίδη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Μάρτη, έζησαν ένα δυνατό έρωτα που δεν κράτησαν κρυφό από τα φώτα της δημοσιότητας και από τα τέλη του καλοκαιριού κυκλοφόρησαν φήμες πως έχουν τραβήξει δρόμους χωριστούς. Μια νέα βραδινή κοινή έξοδος τους, όμως, αποκαλύπτει πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι και πως συνεχίζει να υπάρχει μια ιδιαίτερη σχέση ανάμεσά τους.

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγους μήνες, όταν οι δυο τους γνωρίστηκαν χάρη στον φίλο τους Νίκο Κοκλώνη, με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την Νατάσα Καλογρίδη να κάνουν την μια επίσημη έξοδο μετά την άλλη. Θεατρικές παραστάσεις, χαλαρές βόλτες για φαγητό, έξοδοι στα μπουζούκια, αλλά και ένα ταξίδι στη μαγευτική Βενετία, ήταν αρκετά για να μιλήσουμε για ένα ζευγάρι που ήταν αχώριστο.

Ωστόσο, τον Αύγουστο, άρχισαν να κυκλοφορούν τα πρώτα σενάρια χωρισμού, όπως γράφει το Tlife.gr. Οι δυο τους κράτησαν αρχικά χαμηλό προφίλ με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο να στέλνει επίσημη ανακοίνωση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα περί χωρισμού και γενικά σε ό, τι αφορά την προσωπική μου ζωή σας παρακαλώ να μην ασχολείστε περαιτέρω και να μην ανακυκλώνετε αναληθή δημοσιεύματα».

Λίγες μέρες αργότερα, μάλιστα, θα δούμε τη Νατάσα Καλογρίδη σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Down Town να λέει για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο πως νιώθει πάνω από όλα… θαυμασμό! «Όταν το πνευματικό επίπεδο είναι τόσο υψηλό, είναι ανόητο από την πλευρά μου να εξηγώ τέτοια πράγματα», είχε πει χαρακτηριστικά.

Οι κοινές έξοδοι των δυο, παρόλα αυτά όμως, αραίωσαν και είχε περάσει καιρός από τότε που τους είδαμε για τελευταία φορά μαζί…

Όλα αυτά μέχρι χθες, που πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Οι Μάγισσες της Σμύρνης» στο Παλλάς. Εκεί, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο μαζί με την Νατάσα Καλογρίδη και την παρέα τους, σε μια σπάνια βραδινή έξοδο, μετά τα σενάρια χωρισμού!

kalogridi5.jpg

kalogridi2.jpg