Ο Αλέξανδρος Σίαρς είναι ο hot γυμναστής του νέου κύκλου του Nomads που επέστρεψε στον ΑΝΤ1. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν ξέρουμε για εκείνον.

Με καταγωγή από L.A. από τη μεριά του πατέρα του και την Θράκη από τη μεριά της μητέρας του. Ο Άλεξ Σίαρς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Μετά από παρότρυνση φίλου του αποφάσισε για τις προπτυχιακές του σπουδές να ασχοληθεί με το πάθος του – τις αθλητικές επιστήμες, φοιτώντας σε ένα από τα κορυφαία στο είδος του πανεπιστήμια – το Bangor University της Ουαλίας. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του επιστρέφει στην Ελλάδα όπου εργάζεται πλέον ως προπονητής φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης.

Η σχέση του με τον αθλητισμό ξεκίνησε με το ποδόσφαιρο και συνέχισε με το μπάσκετ έως τα 15 του όπου αποφάσισε να δοκιμαστεί σε άλλα αθλήματα όπως το με το αμερικάνικο ποδόσφαιρο, το στίβο, το CrossFit και το Powerlifting.

Μάλιστα πρόσφατα, κατέκτησε τον κόσμο του street lifting καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη φέτος στο Κίεβο καθώς και την αντίστοιχη θέση του πρωταθλητή Ελλάδος.

f1.jpg

f2.jpg