Ο Δήμος Αναστασιάδης και η Τζένη Θεωνά έχουν ήδη κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αυτό της συγκατοίκησης ωστόσο ο γάμος δεν είναι η απόλυτη προτεραιότητα τους.

Η Τζένη Θεωνά μιλώντας στο ένθετο Page 2 αποκάλυψε πως ο γάμος δεν είναι κάτι που προγραμματίζουν αλλά δεν το αποκλείουν κιόλας.

Άλλαξε η σχέση σας με τη συγκατοίκηση;
«Επειδή είναι πολύ δύσκολα και απαιτητικά τα ωράρια και των δύο, αν δεν μέναμε μαζί, δεν θα βλεπόμασταν. Αλλά μου αρέσει που ζούμε μαζί και μοιραζόμαστε χρόνο, εμπειρίες και ευθύνες. Και νομίζω ότι μπορεί ο καθένας να έχει τον χώρο του, ακόμα και μέσα στο ίδιο σπίτι»

Μοιράζεστε και τις δουλειές του σπιτιού;
«Όχι, όχι. Τις δουλειές του σπιτιού τις κάνω κυρίως εγώ. Μη φανταστείς ότι διαπρέπω ως νοικοκυρά. Δεν ήρθα με αυτά τα χαρίσματα σε αυτή τη σχέση. Αλλά στην αρχή τις ανέλαβα και αυτό αποδείχτηκε μοιραίο ολίσθημα»

Σκέφτεστε με τον Δήμο να παντρευτείτε;
«Δεν είναι κάτι που έχουμε προγραμματίσει, αλλά δεν το αποκλείουμε κιόλας. Είμαστε πολύ ανοιχτοί και κάποια στιγμή θα το κάνουμε»

Έχει γίνει πρόταση γάμου;
«Πρόταση γάμου με το κλασσικό μοτίβο, όπου ο άλλος γονατίζει και σου προσφέρει το μονόπετρο, δεν έχει γίνει. Αλλά μέχρι στιγμής αισθανόμαστε ότι είμαστε καλά και θέλουμε να περάσουμε πολλά χρόνια μαζί. Νιώθουμε ότι είμαστε δεμένοι, παίρνουμε τη σχέση μας σοβαρά και και δεν περιμένουμε κάτι για να την επισφραγίσει».

Πηγή: gossip-tv.gr