Η Έλενα Παπαρίζου, σε πρόσφατη συνέντευξη της, απαντά στο αν θα επέλεγε να πάει ως παίκτρια στο The Voice αλλά και τη διαρροή που έγινε με το Fuego με τη δική της φωνή.

Εσύ αν ξεκινούσες τώρα την καριέρα σου θα πήγαινες στο «The Voice»;

«Αν ήμουν 18 ή 20 χρόνων, ναι. Δεν μπορώ όμως να σου πω και με βεβαιότητα πως σε μεγαλύτερη ηλικία θα έλεγα «όχι». Υπάρχουν άνθρωποι και 35 και 40 χρόνων που έρχονται στο «The Voice» και έχουν εξαιρετικές φωνές. Και δεν σου κρύβω πως θαυμάζω και το θάρρος τους»

Αν σου γινόταν μια πρόταση από ριάλιτι επιβίωσης θα τη σκεφτόσουν;

«Οχι, σε καμία περίπτωση. Ούτε κατά διάνοια. Γιατί να υποστώ αυτόν τον αποσυντονισμό του σώματος μου; Για γυναίκα να ξέρεις είναι ακόμη πιο δύσκολο...»

Έλενα, τι έγινε με τη φετινή Eurovision; Διέρρευσε demo του «Fuego» και με τη δική σου φωνή...

 «Πολύ κακώς που διέρρευσε. Δεν ήταν σωστό. Όλοι κάνουμε πολλά demo που στη συνέχεια έχουν ερμηνεύσει άλλοι καλλιτέχνες. Δεν ήταν ωραίο ούτε για εμένα ούτε για την Ελένη. Η Φουρέιρα ήταν καταπληκτική και θα έπρεπε να είχε κερδίσει τη φετινή Eurovision. Ημουν με τον Ανδρέα εκείνη, τη μέρα διακοπές και πανηγυρίζαμε. Στην Ελένη άξιζε η πρωτιά. Το πολύ σημαντικό είναι πως συνεχίζει και είμαι πολύ περήφανη γι' αυτήν. Εύχομαι να κάνει και άλλα πράγματα στο μέλλον».