Η Νόνη Δούνια ήταν ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και hot μοντέλα της δεκαετίας του '90. Σε συνέντευξή της στο Πρωινό! μίλησε για την εποχή που ήταν μοντέλο και έκανε φωτογραφήσεις στα περιοδικά.

«Όταν ξεκίνησε το photoshop ήταν κακό photoshop, φαινόσουν ψεύτικος. Μετά που το εξέλιξαν είναι πολύ πιο ωραία τα πράγματα. Έχω φωτογραφηθεί με μαγιό και στο εξώφυλλο είμαι χωρίς μαγιό και χωρίς δάχτυλο. Είχε σβηστεί και το δάχτυλο που κρατάει το μαγιό».

Και τόνισε: «Έκανα αγωγή, μήνυση, πήγα δικαστήριο. Πήρα μια αποζημίωση. Το θέμα είναι ότι είσαι black list μετά, δεν θα ξαναδουλέψεις με αυτές τις εκδόσεις».
Η Νόνη αναφέρθηκε επίσης στο My Style Rocks αλλά και στις πλαστικές. «Την πρώτη χρονιά με είχαν καλέσει να είμαι στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks. Δεν επιλέχθηκα, δεν μπήκα στο τελικό στάδιο. Βλέποντάς το μετά είδα ότι δεν θα ταίριαζα καθόλου. Είμαι πολύ ειλικρινής για να είμαι εκεί. Αν δεν μου αρέσει κάτι θα το πω, απλά θα το πω με έναν τρόπο που να μην προσβάλει τον άλλον».

Όσο για τις πλαστικές η Νόνη Δούνια είπε πώς η εποχή μας είναι πλαστική και πώς όταν ανοίγεις τα social media είναι όλα fake.