Γνωστή ηθοποιός: Κάποτε με ρώτησε η Αλίκη Βουγιουκλάκη γιατί δεν είμαστε φίλες και της είπα…(VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Στο “Πρωινό” του ANT1 έδωσε συνέντευξη και εξομολογήθηκε για πολλά η ηθοποιός, Μαρία Κωνσταντάρου.

Γιατί θεωρεί ότι οι δύο ταινίες που έκανε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη χειροτέρεψαν τη θεατρική της πορεία και γιατί δεν έκανε παιδί;

«Ο κινηματογράφος άλλαξε την θεατρική μου πορεία προς το χειρότερο. Δύο ταινίες έχω κάνει και τις δύο με την Αλίκη, το «Αχ αυτή η γυναίκα μου» και το «Η Μαρία της σιωπής».

Ο ρόλος της «Ασημίνας» φοβάμαι ότι μου έκλεισε πόρτες στο θέατρο για πιο σοβαρούς ρόλους. Ήθελα να παίξω τραγωδία. Δεν έχω παίξει ούτε στην Επίδαυρο, ούτε στο Ηρώδειο κι έχει παίξει και η κουτσή Μαρία.

Φίλες είναι μεγάλη κουβέντα. Κάποτε μου είπε η Αλίκη ¨Μαρία γιατί δεν είμαστε φίλες εμείς»; Και της είπα «Αλίκη μου γιατί δεν έχεις χρόνο». Η φιλία χτίζεται.

Είχα κάνει ένα παιδί και πέθανε στον λώρο. 9 μηνών μου έκαναν καισαρική και είχε πνιγεί από τον λώρο. Μετά έλεγα τώρα θα παίξω αυτό δεν προφταίνω, μετά θα παίξω το άλλο δεν προφταίνω… Πάντως δεν μου λείπει το παιδί. Δεν σκέφτηκα να υιοθετήσω. Έχω πολλά ενδιαφέροντα άλλα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.