Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης συνεχίζει την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής σταθερά και κάνοντας πράγματα που τον γεμίζουν καλλιτεχνικά.

«Το είχα αισθανθεί αυτό και βλέπω και τις αναδράσεις τώρα, όμως δεν πήρα ποτέ την επιτυχία στα σοβαρά. Με την καλή έννοια το εννοώ. Είναι σίγουρα μια επιβράβευση και από εκεί και πέρα δεν ήθελα να εγκλωβιστώ σε αυτήν. Σίγουρα μου δόθηκαν ευκαιρίες από την αρχή της καριέρας μου, όμως μου δόθηκαν στη σωστή δόση. Ήμουν τέσσερα χρόνια στο Εθνικό θέατρο πριν βγω «την τηλεόραση, κάτι που λίγοι το γνωρίζουν» εξήγησε στο Secret.

Ο Παναγιώτης τα τελευταία χρόνια έχει σχέση με τη χορεύτρια Κλέλια Μενελάου. Πόσο εύκολο είναι να κρατηθεί μια σχέση όταν η απόσταση είναι μεγάλη; «Δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται προσπάθεια, αλλά, όταν σκέφτεσαι τα πράγματα που σε ενώνουν είναι αρκετό. Καλό είναι να δοκιμάζονται και οι σχέσεις και αυτό είναι μέσα στη ζωή»

 Όσο για να ντυθεί γαμπρός, ακόμα φαίνεται να μην το έχει βάλει στο πρόγραμμα. «Ο γάμος θα ήθελα να έρθει αυθόρμητα, όχι προγραμματισμένα. Να γίνει απλά και αυθόρμητα. Δεν θέλω να είναι ένα εξώφυλλο σε περιοδικό», τονίζει.

Το ίδιο αισθάνεται και για τη δημιουργία οικογένειας; «Θέλω αυθόρμητα να γίνει και αυτό. Ήδη έχω μια πολύ γλυκιά σχέση με τις ανιψιές μου. Δεν νιώθω την ανάγκη να κάνω παιδιά αύριο ή μεθαύριο, προτιμώ να είναι απρόβλεπτο...», παραδέχεται και εξηγεί πως «το απρόβλεπτο δεν με φοβίζει, είναι πηγή ζωής για μένα».