Ντόμινο σχολίων προκάλεσε με δήλωσή της η Μαρίνα Τσιντικίδου. Η ίδια  ανέφερε ότι βίωσε bullying από τον Ανδρέα Μικρούτσικο την περίοδο που συνεργάζονταν στο «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό» και ακολούθησε χαμός. Δεν ήταν, όμως, η απάντηση του παρουσιαστή στην πρώην Σταρ Ελλάς και Μις Ευρώπη που έκανε αίσθηση τόσο όσο ένα σχόλιο που έκανε η Σοφία Βόσσου.

Με νέα ανάρτησή της στο Facebook, η Μαρίνα Τσιντικίδου προειδοποιεί τη Σοφία Βόσσου ότι την επόμενη φορά θα κινηθεί νομικά:

«Γιατί τόση χολή κύρια Σοφία Βόσσου μου; Καταρχάς ποιος ασχολήθηκε μαζί σας; Μάλλον βρίσκεστε σε σύγχυση δεν εξηγείται αλλιώς. Οι χαρακτηρισμοί και το παραλήρημα του κειμένου σας, σας εκθέτει ανεπανόρθωτα κι επειδή δεν είναι ωραίο να μιλάμε έτσι -μάλλον να γράφουμε κι ευτυχώς τα γραπτά μένουν- την επόμενη φορά που θα θελήσετε να εκφραστείτε, σας συμβουλεύω να κρατήσετε τη γνώμη σας για τον εαυτό σας και το καλλίφωνο στόμα σας κλειστό.

Για πρώτη φορά θα σας συγχωρήσω, κατανοώ την κατάσταση σας, αλλά εάν υπάρξει επόμενη θα λάβω οποιοδήποτε μέτρο χρειαστεί προκειμένου να προστατέψω την υπόληψη μου από την μοχθηρία σας, να είστε βέβαιοι. Ευτυχώς που η δικαιοσύνη τιμωρεί την εξύβριση. Είναι προτιμότερο, λοιπόν, αυτό το πανηγυράκι να λήξει εδώ.

Και προσοχή να μη δαγκώστε τη γλώσσα σας καλοσυνάτη κυρία Βόσσου μου.

Α! και να μην πετάγεστε»!

Δείτε την ανάρτησή της:

tsintikidou.png