Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν οι δηλώσεις της Μαρίνας Τσιντικίδου ότι δεχόταν bullying από τον Ανδρέα Μικρούτσικο το διάστημα κατά το οποίο συνεργάζονταν.

Ο παρουσιαστής φανερά ενοχλημένος και εκνευρισμένος της απάντησε με ένα ποστ στο facebook του. «Η Μ. Τσιντικίδου με κατηγόρησε για μπούλινγκ… στο σχολείο της τηλεόρασης! Ποια; Αυτή που θεωρούσε τον εαυτό της… λάφυρο! Μάλλον ψάχνει για λίγη διαφήμιση αλλά ο τσάμπας πέθανε».

Η Σοφία Βόσσου που υπήρξε επί πολλά χρόνια σύντροφος του παρουσιαστή και παραμένει καλή του φίλη μόλις ενημερώθηκε για ότι έγινε και έστειλε το δικό της μήνυμα κάτω από το ποστ του παρουσιαστή: «Αντρέα μου γιατί αναφέρεσαι στα σκουπίδια το ξέρεις πάρα πολύ καλά ειδικά εσύ και εγώ γιατί εκείνη την περίοδο ήμασταν μαζί και τα ξέρω καλά τα πράγματα ότι ουσιαστικά η εν λόγω κυρία ήταν μαζί σου γιατί σου ζητήθηκε και είχες την μεγάλη καρδιά να την πάρεις μαζί σου ας μάθει πρώτα να μιλά ελληνικά και ύστερα αναφέρει το όνομα σου ντροπή της ντροπή όμως», έγραψε η Σοφία Βόσσου.