Για το χιούμορ, τον αυθορμητισμό και την οξυδέρκεια της Κατερίνας Ζαρίφη, μίλησε γνωστός ηθοποιός στη Realnews, ο οποίος μιλάει με μεγάλη αγάπη για τη γνωστή tv persona.

Ο λόγος για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη ο οποίος μιλάει για τη θεατρική του οικογένεια, τους συναδέλφους του με τους οποίους χαίρεται να συνεργάζεται αλλά και για την παράσταση όπου πρωταγωνιστεί.

Συμπρωταγωνιστείς με τον «σαρωτικό» Γιάννη Ζουγανέλη στην παράσταση αυτή.

Ο Γιάννης είναι «σαρωτικός», λαμπερός. Είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός κι ένας σημαντικός μουσικός. Πολύ μας νόμιζαν για... αταίριαστο ζευγάρι, αλλά ερχόμαστε να τους αποδείξουμε τη «χημεία» μας.

Στην παράσταση παίζει και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, που μοιάζει πια να είναι οικογένειά σου.

Δεν μοιάζει είναι οικογένειά μου! Από τότε που έχασα τον πατέρα μου τον νιώθω σαν δεύτερο πατέρα. Είναι προστατευτικός και γενναιόδωρος, έχει αποκτήσει μια σοφία και με συμβουλεύει για οτιδήποτε κι αν κάνω.

Στο καστ και Ζαρίφη και Κούκουρας και Μπιμπίλας και Σταθακόπουλος και Νάκα και Κυριάκος και Ζάχου. Γερή ομάδα.

Και έτοιμη για το Δαφνί! Πώς μας μάζεψαν τόσους τρελούς μαζί, δεν ξέρω να στο πω (σ.σ. γελάει)! Η Ζαρίφη, δε, είναι κλινική περίπτωση… Πέρασε δυναμικά στο θέατρο η Κατερίνα. Μπορεί να έχει παίξει μόνο σε μια παράσταση, αλλά έχει οξυδέρκεια που δεν την έχουν πολλοί έμπειροι ηθοποιοί. Εχει τρομερό εκτόπισμα και μιλώ μεταφορικά.

Θα πείτε και τραγούδια στην παράσταση.

Επτά υπέροχα τραγούδια, που έγραψε η εξαίρετη Αφροδίτη Μάνου ειδικά γι’ αυτή.

Όπου τραγουδάς κιόλας; Πες μου αυτό.

Παίζω, τραγουδάω, χορεύω, όλα τα κάνω! Έχεις καμία αντίρρηση (σ.σ. γελάει); Όχι, έτσι;

Πολλοί γκρινιάζουν που ανεβαίνουν παλιές ελληνικές κωμωδίες και κάνουν λόγο για συγκρίσεις με τις σκιές του παρελθόντος.

Τι έπρεπε δηλαδή, να μείνουν στο συρτάρι τα έργα και να μην ανέβουν ποτέ ξανά; Να μην προσφέρουν ξανά χαρά; Είναι κουτό να γίνεται λόγος για την οποιαδήποτε σύγκριση.