Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θα γίνει μανούλα για δεύτερη φορά. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως το ανακοίνωσε στον σύζυγό της.

Στον Φώτη, τον άντρα σου, πώς το ανακοίνωσες;

«Πήγαινε ο Φώτης κάτω στο studio ηχογραφήσεων  που έχουμε. Και του λέω εκείνη την ώρα: «Θα κάνω το test. Αν κατέβω, είμαι έγκυος. Αν δεν κατέβω, δεν .. είμαι». Ε, και όταν κατέβηκα είχε αυτή την έκφραση του ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Λες και είχε κερδίσει μόλις το ΛΟΤΤΟ. Ήταν πολύ χαρούμενος, το θέλαμε πάρα πολύ. Τα παιδιά είναι ευτυχία».

Αν σου έλεγα πριν από δέκα χρόνια ότι τώρα, στα 41 σου, θα ήσουν παντρεμένη και έγκυος στο δεύτερο σου παιδί, τι θα μου έλεγες;

«Μακάρι να είχα γνωρίσει νωρίτερα τον, Φώτη για να κάναμε και άλλα παιδιά. Μέσα μου το ήξερα ότι θα μου συμβεί κάποια στιγμή. Το ήθελα πάρα πολύ. Σου το έχω ξαναπεί κιόλας: "δεν υπάρχει λόγος να μη σου συμβεί κάτι που θέλεις πάρα πολύ. Εκτός κι αν νομίζεις ότι το θες. Είναι σημαντικό πράγμα να κάνεις παιδιά με έναν άνθρωπο που είναι αγνός στην ψυχή. Ο Φώτης έχει αγνή ψυχή και αυτό τα λέει όλα. Φαίνεται bad boy αλλά είναι ακριβώς το αντίθετο» εξήγησε στο Down Town.