Η Βαλέρια Κουρούπη σε συνέντευξή της, μίλησε για τον ρόλο της στην παράσταση “Μαριχουάνα Στοπ” ενώ ανέφερε πότε είπε τελευταία φορά “όχι” σε δουλειά και αποκάλυψε ποιος είναι ο πιο σοβαρός λόγο που έχει τσακωθεί σε επαγγελματικό επίπεδο.

Πού σε βρίσκουμε φέτος επαγγελματικά;

Φέτος έχω τη χαρά να συνεργάζομαι με τον Γιώργο Βάλαρη, αφού θα βρίσκομαι στην παράσταση του «Μαριχουάνα Στοπ» στο Gazi Theatre. Είμαι ενθουσιασμένη που συμμετέχω σε αυτήν τη δουλειά. Πιστεύω πως θα κερδίσει το κοινό και, κυριολεκτικά, θα του φτιάξει το κέφι!

Τελευταία φορά που είπες «όχι» σε μια δουλειά; Το μετάνιωσες;

Τελευταία φορά που είπα «όχι» σε δουλειά ήταν για το καλοκαίρι που μας πέρασε. Δεν μετανιώνω ποτέ όταν αρνούμαι δουλειά, γιατί πάντα έχω πολύ σοβαρούς λόγους για να το κάνω. Πάντα στο τέλος δικαιώνομαι.

Ο πιο αστείος και ο πιο σοβαρός λόγος που έχεις τσακωθεί σε μια συνεργασία;

Ο πιο σοβαρός λόγος που έχω τσακωθεί σε συνεργασία είναι όταν αισθάνθηκα ότι δεν με σέβονταν ως άνθρωπο και ως καλλιτέχνη. Αστείο λόγο δεν έχω, γιατί τσακώνομαι σπάνια και μόνο όταν τα πράγματα φτάνουν στο απροχώρητο.

Θα ήθελες να συνεργαστείς με τον ή την...;

"Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Πέτρο Ζούλια. Επίσης με τον Θοδωρή Αθερίδη που εκτιμώ πολύ ως άνθρωπο και ως δημιουργό", τόνισε στο ΤV EΘΝΟΣ.