“Έδωσαν” την Γερονικολού για τα μηνύματα με Τσιμιτσέλη την ώρα της συνέντευξης (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

 Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε στην Νάνσυ Παραδεισανού στην εκπομπή «Ελένη», κι εκείνη αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της συνέντευξης το ερωτευμένο ζευγάρι έστελνε μηνύματα ο ένας στον άλλον: «Ήταν συνέχεια στα μηνύματα με τον Γιάννη «Τί ώρα τελειώνει η συνέντευξη;», «Πότε θα έρθεις;», γιατί έχουν και οι δύο πολύ ζορισμένο πρόγραμμα και βρίσκονται περιορισμένα. Αλλά θέλουν πάρα πολύ ο ένας τον άλλον. Το επικοινωνούν. Την είδα στα καλύτερα της την Κατερίνα».

«Έχω φίλες που τους λέω αν δουν κάτι πολύ σοβαρό για τα προσωπικά μου να γράφεται να ενημερώσουν και μου στέλνουν κάτι λινκς, αλλά όταν μπαίνω βλέπω ότι ήταν μια βλακεία. Είδα κάτι φωτογραφίες που ήταν από τα γυρίσματα του Bachelor. Δεν υπάρχει κάποια στρατηγική. Είμαι ο εαυτός μου. Όταν νιώθω πιο άνετα, είμαι πιο άνετα», είπε η ηθοποιός η οποία συχνά ανεβάζει φωτογραφίες στο instagram που έχει τραβήξει ο αγαπημένος της. «Όποιος κι αν με φωτογραφίζει νομίζω ότι το κάνει όχι γιατί του το λέω, αλλά γιατί του το εμπνέω«, αναφέρει σχετικά.

Όσο για τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τη Μύκονο, η ίδια εξηγεί: «Στην Μύκονο είχα εγώ κάπου να παρευρεθώ και είμαι άσχετη από το νησί ενώ είναι πολύ ωραίο. Έχω πάει μόνο άλλες δύο μέρες στη ζωή μου. Δεν ήξερα ότι Δευτέρα, Σεπτέμβρη υπάρχουν ακόμα φωτογράφοι. Δεν έχουν πάει στις δουλειές τους στην Αθήνα;».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.