Στο Μάτι βρέθηκε η 36χρονη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής “Ooh la la” για να πάρει μία συνέντευξη από τον Πατήρ Δωρόθεο.

Ο πάτερ ήταν παρών στη καταστροφή που προκάλεσε η πυρκαγιά και συνέβαλε σημαντικά στην εθελοντική δράση προς υποστήριξη των πυρόπληκτων.

Η Σάσα Σταμάτη μας έχει συνηθίσει σε κομψές εμφανίσεις, πάντα όμως με τη δική της μοναδική πινελιά.

Αυτή τη φορά η ίδια  επέλεξε ένα oversized λευκό κοντομάνικο μπλουζοφόρεμα, το οποίο στο πίσω μέρος του ήταν πιο μακρύ, ενώ από μπροστά ήταν mini. Το σέταρε με λευκά sneakers παπούτσια, τα οποία αντί για κορδόνι είχαν μαύρη σατέν κορδέλα. Ολοκλήρωσε το girly look της πιάνοντας τα πλατινέ μαλλιά της σε ψηλή κοτσίδα.

Φυσικά, η δημοσιογράφος με τα ατελείωτα πόδια μπορεί να υποστηρίξει οποιοδήποτε ρούχο, χωρίς να του προσθέσει ένα αχρείαστο sexiness, αν δεν το επιθυμεί η ίδια. Της αναγνωρίζουμε πως έχει ένα χάρισμα που λίγες το διαθέτουν, μπορεί κατ’ επιλογήν να χειριστεί την εμφάνισή της ανάλογα με την περίσταση.

Ο συνεντευξιαζόμενος φαίνεται να κάνει μία ωραία κουβέντα με τη Σάσα και μας αρέσει πολύ, αφού πάντα θα υποστηρίζουμε έναν cool πάτερ. Τελικά, όπως είπε κάποτε ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος σημασία έχει να πηγαίνουμε στην εκκλησία ανεξάρτητα από την αμφίεση: «Ελάτε έτσι όπως ακριβώς είστε με το τζιν, τα σκουλαρίκια και τις κοντές φούστες», «και εγώ σας πάω».

Πηγή: Marie Claire