Στο MyTv έδωσε συνέντευξη η Ελένη Κοκκίδα, η γνωστή ως Βούλα από την αγαπημένη σειρά του Alpha," Μην αρχίζεις τη μουρμούρα"

Η ηθοποιός δίνει μια γεύση από τα όσα θα δούμε στην έκτη σεζόν του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και σχολιάζει την άφιξη της Κλέλιας Ρένεση στην σειρά, αλλά και την τηλεοπτική συνάντηση που θα έχει με τον Γιώργο Κωνσταντίνου που μπαίνει στη ζωή του ζευγαριού.

«Έχω μείνει άναυδη, γιατί ο Γιώργος Κωνσταντίνου ήταν ο πιο αγαπημένος μου ηθοποιός στις παλιές ελληνικές ταινίες. Μου άρεσαν πολλοί ηθοποιοί, αλλά στον συγκεκριμένο άνθρωπο θαύμαζα την τεχνική του και το ότι ήταν τόσο μοντέρνος ηθοποιός για την εποχή του. Είναι ένας καταπληκτικός ρολίστας και είμαι πάρα πολύ συγκινημένη. Πραγματικά το λέω με όλη μου την αλήθεια, γιατί η ζωή τα φέρνει έτσι που θα συναντηθώ με έναν άνθρωπο ο οποίος είναι η παιδική μου ηλικία, τα νιάτα μου, οι αναμνήσεις μου, τα πάντα… Είναι μοναδική αυτή η συνάντηση για μένα. Δεν θα μπορούσα ποτέ να το φανταστώ! Άμα δεν τον δω στο γύρισμα, δεν θα το πιστέψω…».

Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει αλλαγές στο καστ, όπως και φέτος αυτή της Δάφνης Λαμπρόγιαννη. Αυτές οι αλλαγές σας αγχώνουν;

«Όχι, δεν μας αγχώνουν καθόλου. Αυτά συμβαίνουν στη δουλειά μας και όπως με λύπη αποχαιρετήσαμε τη Δάφνη, έτσι με χαρά καλοδεχτήκαμε την Κλέλια Ρένεση, η οποία είναι πολύ συμπαθητική και έχει πολύ ωραία αύρα», ανέφερε μεταξύ άλλων η αγαπημένη ηθοποιός.