Η Ελένη Καρποντίνη και ο Βασίλης Λιάτσος είναι μαζί πέντε χρόνια κι έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.Η παρουσιάστρια μίλησε για τον άντρα της ζωής της και αποκάλυψε πως ξεκίνησε η σχέση τους. 

«Με τον Βασίλη πηγαίναμε και στο ίδιο γυμναστήριο, αλλά δεν μιλούσαμε ποτέ. Πάντα τον έβλεπα, αλλά ποτέ δεν είχαμε κάποια ιδιαίτερη επαφή. Ουσιαστικά αποκτήσαμε επαφή όταν πήγα να κάνω κι εγώ εκπομπή στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό πριν πέντε χρόνια. Πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να έρθουμε κοντά» εξήγησε στο people και συνέχισε για τον τρόπο που την προσέγγισε: ««Η αλήθεια είναι πως επέμενε. Αυτός φταίει για όλα. Με τον Βασίλη τα πράγματα κύλησαν εξαιρετικά γρήγορα. Τώρα διανύουμε τον πέμπτο χρόνο που είμαστε μαζί, έχοντας δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Αν κάποιος μου έλεγε το 2013 πως θα γίνονταν όλα αυτά στη ζωή μου, θα του απαντούσα "Αποκλείεται!". Δεν ήμουν το κοριτσάκι που ονειρευόταν νυφικά, μπομπονιέρες και παιδιά. Είχα μια ροκ ζωή. Ξαφνικά, όμως, ορισμένα πράγματα ήρθαν αβίαστα και ομολογώ πως μου αρέσει αυτή η εξέλιξη. Καμαρώνω πολύ». 

Μολονότι είναι μητέρα δύο παιδιών, το ροκ στοιχείο εξακολουθεί να υπάρχει στο χαρακτήρα της. «Είμαι μια ροκ μαμά. Ειδικά τώρα αισθάνομαι πως βρίσκομαι πίσω από τα ντραμς και δίνω το τέμπο με τις μπαγκέτες μου!». Η καθημερινότητα στο σπίτι είναι έντονη, ενώ ο Βασίλης βρίσκεται πάντα στο πλευρό της και την υποστηρίζει σε κάθε ανάγκη των παιδιών. «Είναι ενεργός πατέρας. Κάνει τα πάντα. Αλλάζει πάνες, αποστειρώνει τα μπιμπερό, κοιμίζει τα παιδιά. Πολλές φορές, όταν είναι εκτός σπιτιού για τις δουλειές του, μου λείπει, διότι ο Βασίλης είναι η πιο πολύτιμη βοήθεια που έχω». Βέβαια δεν λείπει και η βοήθεια από τους παππούδες.  «Είμαστε ευλογημένοι και τυχεροί, διότι έχουμε την υποστήριξη των γονιών μας, οι οποίοι μας ξεκουράζουν όταν το έχουμε ανάγκη. Αυτό είναι επίσης σημαντικό»