Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά «Η επιστροφή» και μιλάει για όλα.

Η ηθοποιός απαντά στις φήµες που την ήθελαν να περνά κρίση στον γάµο της με τον Φάνη Μουρατίδη.

«Είναι κάτι που λέγεται την τελευταία διετία κατ’ εξακολούθηση. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν σταµατούν να µας χωρίζουν. Βαρέθηκα να µε χωρίζουν. Μου τηλεφώνησαν και µε ρώτησαν αν χωρίζω. ∆εν είναι αστείο να παίζεις µε αυτά τα πράγµατα. Το θεωρώ κουτσοµπολιό της ρούγας να γράφουν για ένα ζευγάρι µετά από δέκα χρόνια γάµου ότι χώρισε. Στην αρχή µε στενοχωρούσε και µετά σταµάτησα να ασχολούµαι. Γιατί έχουµε παιδιά που µεγαλώνουν, πάνε σχολείο. ∆εν είναι ωραίο να λέγονται τέτοια πράγµατα».

Η ηθοποιός αποκαλύπτει στη Realnews πως µετά από µια δεκαετία ακόµα ζηλεύει ο ένας τον άλλον. «Πρέπει να υπάρχει το απαραίτητο αλατοπίπερο στη σχέση, µια ζήλια, ένα ερέθισµα να σε ανεβάζει, να σε τροφοδοτεί. Αυτό µπορεί, εκεί που έχεις κοιµηθεί λίγο, να σε φέρει σε εγρήγορση».

Παράλληλα, η Αννα-Μαρία αποκαλύπτει τι είναι αυτό που κάνει ο Φάνης και την εκνευρίζει: «Είναι δεδοµένο πως µετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας κάνουµε πράγµατα στην καθηµερινότητά µας και εκνευρίζουµε ο ένας τον άλλον. Ο Φάνης είναι ξεχασιάρης, σε αντίθεση µε εµένα, που είµαι συνεχώς αλέρτ».

Τέλος, η ηθοποιός δεν διστάζει να µοιραστεί το µυστικό ανανέωσης της σχέσης τους. «Τα ταξίδια και οι εκδροµές είναι αυτές που µας ανανεώνουν και µας δίνουν δύναµη. Είτε µόνοι µας είτε µε τα παιδιά. Οι στιγµές αυτές είναι ανεκτίµητες. Αυτό είναι και το δώρο που µου έκανε ο Φάνης στα γενέθλιά µου στις 28 Αυγούστου, ένα ταξίδι-έκπληξη. ∆υστυχώς, λόγω γυρισµάτων που έχουµε και οι δύο, θα το πραγµατοποιήσουµε σε λίγους µήνες» είπε η ηθοποιός.