Η εν λόγω Ελληνίδα παρουσιάστρια δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα και σπάνια εκνευρίζεται με κακοήθειες που λέγονται για εκείνη.

Όταν΄όμως πρόκειται για ανυπόστατες φήμες που δεν έχουν κανένα νόημα να λέγονται ή να γράφονται, δεν μπορεί παρά να ξεσπά!
Ο λόγος για την Αντελίνα Τελώνη-Βαρθακούρη η οποία ενοχλημένη από κάποια πράγματα που ειπώθηκαν και γράφτηκαν για εκείνη σχετικά με τις δήθεν πλαστικές που έχει κάνει –είναι άλλωστε της μόδας τώρα τελευταία, ειδικά μετά τα όσα λέγονται και ακούγονται στο Next top Model- αποφάσισε να δώσει τη σκληρή απάντησή της μέσω των social media και συγκεκριμένα του instagram. Μαζί, λοιπόν, με μία φωτογραφία της από όταν ήταν μικρό κοριτσάκι και είναι εμφανές ότι δεν έχει πειράξει απολύτως τίποτα στο πρόσωπό της, η Αντελίνα ξεσπάθωσε γράφοντας χαρακτηριστικά:
«Διάβασα ορισμένα σχόλια σε κάποια δημοσιεύματα στα οποία ανέλυαν τις «δεκάδες πλαστικές που έχω κάνει στο πρόσωπο μου» και μάλιστα κάποιοι έγραψαν πως γνωρίζουν πολύ καλά τον πλαστικό μου και ξέρουν απο έγκυρες πηγές το πόσο ταλαιπωρήθηκα μετά τις 4 διορθωτικές που έχω κάνει στη μύτη μου.
Καπου εδώ να ανοίξω μια παρένθεση και να πω ότι δεν έχω κανένα θέμα με τις πλαστικές και ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι τον κάνει να αισθάνεται όμορφο κι ευτυχισμένο, αρκεί την ώρα που το κάνει να έχει πλήρη επίγνωση των πράξεών του και να μην το μετανιώσει στη συνέχεια.

Στις φωτογραφίες που βλέπετε ειμαι μόλις 8 χρονών... απαντώ λοιπόν στους ανθρώπους που έγραψαν όλα αυτά, ότι κανείς άλλος δεν έχει «πειράξει» το πρόσωπο μου, πλην του χρόνου και μιας ξανθιστικής βαφής.
Είναι δικαιωμά του καθενός να μην συμπαθεί έναν άνθρωπο, να τον κρίνει αυστηρά για τη δουλειά του ή τους τρόπους του, είναι ομως ανήθικο να γράφουμε αναλήθειες και να εφευρίσκουμε σενάρια προκειμένου να «διαφημίσουμε» γιατρούς.
Ένα γλυκό βράδυ Παρασκευής σε όλους!»

mpl.jpg