Συνέντευξη το πρωί της Παρασκευής παραχώρησε στο "Πρωινό", η Τζένη Μπαλατσινού.

Η 47χρονη παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο μίλησε για τα συναισθήματά της, όσον αφορά την υπερέκθεση της σχέσης της με τον Βασίλη Κικίλια:

«Το να ξαναφτιάξει κάποιος κάτι σαν όρος δηλώνει ότι ήταν όλα λίγο διαλυμένα. Αν με ρωτάς αν μπορεί μια γυναίκα να εμπιστευτεί ξανά, θα σου πω ότι αρχικά πρέπει να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου. Αν ένας άνθρωπος είναι καθαρός σε κάποια πράγματα και ξέρει τι θέλει, δεν μπορεί κάτι να σε κουνήσει. Η επιλογή σου θα είναι καθρέφτης αυτού που θέλεις», ανέφερε.

«Δεν περίμενα να ασχοληθούν τόσο πολύ με την τελευταία μου σχέση. Νόμιζα ότι επειδή έχω αποτραβηχτεί από όλο αυτό, από την έντονη υπερέκθεση. Θεώρησα ότι θα είναι πιο ήπια τα πράγματα. Τόσο πολύ δεν το περίμενα και ομολογώ ότι δεν ήταν και κάτι ευχάριστο. Επιδίωξα να μη διαβάζω όσα γράφονται και να μην ακούω όσα λέγονται. Δεν ήθελα ποτέ να το μοιραστώ, δεν υπάρχει λόγος. Αν μοιράζεσαι κάτι μετά αυτό έρχεται και γίνεται αναπαραγωγή και δεν το μαζεύεις. Το ιδανικό θα ήταν να μη γίνεται τίποτα γνωστό αλλά είναι ακατόρθωτο. Ειδικά όταν είσαι με έναν άνθρωπο που είναι εκτός χώρου είναι για εκείνον βίαιο», κατέληξε η Τζένη Μπαλατσινού.