Στο πλευρό την αδέσποτων βρέθηκαν για ακόμα μία φορά ο Γιώργος Μαυρίδης και η Μόλυ.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Μόλυ είναι δύο πάρα πολύ καλοί φίλοι της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης. Εκτός από ένα υπέροχο σποτάκι που χάρισαν πριν από αρκετό καιρό στην Ένωση, είχαν δώσει την υπόσχεση οτι θα διαθέσουν τον μισθό της Μόλυ από την εκπομπή "Στον Δρόμο".

Την υπόσχεσή τους την κράτησαν και χάρη στην βοήθειά τους η Ζωοφιλική Ένωση κατάφερε να καλύψει ένα μέρος από τα έξοδα για τα κτηνιατρικά φάρμακα που χρειάζεται για τα ζώα που φροντίζει .

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτηση της η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπουλης:

"Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Μόλυ είναι δύο πάρα πολύ καλοί φίλοι της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης. Τον Γιώργο τον αγαπάμε γιατί είναι ένας υπέροχος άνθρωπος με μεγάλη καρδιά. Που τρέχει να βοηθήσει όπου μπορεί και όπως μπορεί. Ανθρώπους και Ζώα! Για την Μόλυ τι να πούμε; Απλά λατρεία! Ο Γιώργος και η Μόλυ λοιπόν εκτός από ένα υπέροχο σποτάκι που μας χάρισαν πριν από αρκετό καιρό μας είχαν δώσει την υπόσχεση οτι θα διαθέσουν τον μισθό της Μόλυ από την εκπομπή "Στον Δρόμο". Την υπόσχεσή τους την κράτησαν και χάρη στην βοήθειά τους καταφέρουμε να καλύψουμε ένα μέρος από τα έξοδα για τα κτηνιατρικά φάρμακα που χρειαζόμαστε για τα ζώα που φροντίζουμε. Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την τεράστια βοήθεια.

Τον Γιώργο και την Μόλυ τους απολαύσαμε όλο τον Αύγουστο στο σποτάκι μας που μεταδόθηκε αφιλοκερδώς από όλους τους σταθμούς της χώρας! Μην ανησυχείτε όμως θα έχετε νέα τους πολύ σύντομα!".

mavr-1.jpg