Αξέχαστες φαίνεται ότι έμειναν στον Μάθιου Μακόναχι οι διακοπές στου στην Ελλάδα, όπως τουλάχιστον δήλωσε ο ίδιος στον Jimmy Fallon και το «Τhe Tonight Show».

Ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ πέρασε τις καλοκαιρινές του διακοπές στα νησιά του Αιγαίου και αποκάλυψε πόσο αγάπησε εκείνος και η οικογένειά του τις Κυκλάδες.

«Ήμασταν τρεις εβδομάδες στον παράδεισο, είχαμε την ελευθερία μας, τα νερά ήταν απίθανα, η Ελλάδα είναι τόσο όμορφη, η γη είναι τόσο φιλική, τα νερά δεν δαγκώνουν, ο αέρας δεν δαγκώνει. Είναι πανέμορφη. Οι άνθρωποι αγαπούν την οικογένεια, περάσαμε τρεις υπέροχες εβδομάδες. Όταν ήταν η ώρα να φύγουμε, δεν θέλαμε και έτσι αποφασίσαμε να μείνουμε μία ακόμη εβδομάδα. Είπαμε, ας μείνουμε άλλη μία εβδομάδα στον παράδεισο και συμφώνησαν όλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ο Μακόναχι, με την σύζυγό του Καμίλα Άλβες και τα παιδιά τους, πέρασαν τις διακοπές τους στην Αντίπαρο μαζί με τον ηθοποιό Γούντι Χάρελσον και την οικογένειά του, με τους οποίους νοίκιασαν σπίτι, ενώ έκανε τουρ στα νησιά του Αιγαίου και απολαμβάνοντας τον ήλιο, τη θάλασσα και την ελληνική κουζίνα.