Η Κατερίνα Ζαρίφη δηλώνει πανέτοιμη για την παρουσίαση του νέου τηλεπαιχνιδιού «Ποιος ρωτάει;» του Epsilon TV.

«Προέκυψε όπως προκύπτουν όλα τα τρελά! Ήμουν στη φάση που σκεφτόμουν ότι θα ήθελα να κάνω κάτι στην τηλεόραση που να είναι διαφορετικό από ό,τι έχω κάνει μέχρι σήμερα... Και ξαφνικά το τηλέφωνο χτύπησε και ήταν η Αλκηστις Μαραγκουδάκη. "Για έλα προς τα εδώ" μου λέει "για κάτι που σκέφθηκα". Δευτέρα το συζητήσαμε και Τετάρτη το κλείσαμε» αποκαλύπτει η Κατερίνα Ζαρίφη για την πρόταση της παρουσίασης του νέου παιχνιδιού μιλώντας στο Tv Έθνος.

Το concept, ανατρεπτικό. Ενώ οι παίκτες βρίσκονται στο στούντιο, εκείνος που τους ρωτά μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε, ακόμα και πολλά χιλιόμετρα μακριά. Μπορεί το πρόσωπο που θα θέσει την ερώτηση στους διαγωνιζόμενους να είναι μια γιαγιά, ένας οδηγός λεωφορείου, ένας γιατρός, ο περιπτεράς της γειτονιάς, ακόμη και ένας καθηγητής πανεπιστημίου. Τα δύο ζευγάρια των διαγωνιζομένων, αντί να επιλέξουν τον τύπο των ερωτήσεων, επιλέγουν εκείνον που ρωτά από τα πρόσωπα που βλέπουν στην οθόνη μπροστά τους. Και εκεί βέβαια έρχονται οι μεγάλες ανατροπές και οι εκπλήξεις τόσο για τους διαγωνιζόμενους όσο και για το τηλεοπτικό κοινό.

«Πρωταγωνιστής και συμπαρουσιαστής μου είναι όλος ο κόσμος που κάνει τις ερωτήσεις. Γιατί οι παίκτες απαντούν στις ερωτήσεις γνώσεων του κόσμου. Που σημαίνει ότι ο παίκτης φυσιογνωμικά αλλά και από ένστικτο πρέπει να βρει την εύκολη ερώτηση. Κερασάκι δε είναι η τελική φάση που τις ερωτήσεις κάνουν διάσημοι Έλληνες» αναφέρει η οικοδέσποινα.

Η Κατερίνα Ζαρίφη δεν κρύβει το άγχος της -δημιουργικό πάντα- για το ντεμπούτο της ως παρουσιάστριας τηλεπαιχνιδιού και εξηγεί το γιατί.

«Έχω άγχος, ναι! Γιατί είναι ένας νέος τηλεοπτικός κόσμος! Εκτός του ότι είναι μια άμεση επαφή με πολύ κόσμο εντός πλατό, όλη η λογική είναι εντελώς διαφορετική. Η "βίβλος" του παιχνιδιού και το concept είναι οι σταρ και ο παρουσιαστής, ο άνθρωπος τους», καταλήγει.