Τέλος στη συζήτηση και τα σενάρια για τη σχέση που έχουν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον ΑΝΤ1, προσπάθησε να δώσει ο Τζώρτζης Ποφάντης στην παρουσίαση προγράμματος του καναλιού. Ο γενικός διευθυντής ανέφερε πως και οι δύο θα επιστρέψουν στις οθόνες μας στο δεύτερο μισό της σεζόν. Ωστόσο, η κουβέντα συνεχίζεται.

Η Φαίη Σκορδά, μέσα από "το Πρωινό", πήρε για πρώτη φορά θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα:

«Κρατάω μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα και το «Είμαστε ένα» το είδα και στους εργαζόμενους και στα στελέχη και σε μια αγωνία για έναν κοινό στόχο που για μένα είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν κοινό στόχο μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον, κρατάω τα σίριαλ -για μένα αυτό είναι το συν φέτος.

Τώρα, από την άλλη, για τον Γρηγόρη και για τον Γιώργο, άσχετα από τις αποφάσεις που παίρνει ένα κανάλι, τα στελέχη, ο οποιοσδήποτε, λάθος ή σωστό, είναι δύο ονόματα που καλώς ή κακώς για να κρίνεις έναν παρουσιαστή τον κρίνεις αντικειμενικά, τον συμπαθείς ή τον αντιπαθείς, βάζεις κάτω στο βιογραφικό τους το τι έχουν κάνει μέχρι στιγμής. Έχουν κάνει διαφορετικά πράγματα; Ναι. Έχουν δουλέψει πάρα πολλά χρόνια; Ναι. Το έχουν κάνει με επιτυχία; Ναι. Άρα δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε όλοι».

Αρκετά προβληματισμένος, όμως, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, σχολίασε διστακτικά: «Με συγχωρείτε, μου ήρθαν θύμησες. Γιατί ήμουν μέλος ενός πρότζεκτ πέρυσι και όσο να ‘ναι… Εγώ αυτό που εύχομαι είναι όλο αυτό να έχει μια συνέχεια και φυσικά κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία του Γιώργου και του Γρηγόρη. Ας είμαστε ένα από τον αρχή έως το τέλος. Συγγνώμη, αλλά ήθελα να το πω».

Δείτε το απόσπασμα με το όσα είπε η Φαίη Σκορδά: