Η Νικολέττα Ράλλη απαντά αν οι φωτογραφίες με τον Μαυρίδη ήταν στημένες (VIDEO)

|
ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη παραχώρησε συνέντευξη η Νικολέττα Ράλλη και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την σχέση της με τον Γιώργο Μαυρίδη αλλά και για το αν οι τρυφερές φωτογραφίες τους, που κυκλοφόρησαν σε γνωστό περιοδικό ήταν στημένες.

Τι έκανες στο παλικάρι και το μάγεψες;

«Τίποτα δεν του έκανα! Αμάν! Αυτός φταίει… Δεν κάλεσα εγώ τον Γιώργο, ο Νίκος Αναδιώτης τον κάλεσε και ο Νίκος Παρτσώλης. Δεν τον ήξερα τον άνθρωπο. Καμία σχέση…», λέει η Νικολέττα Ράλλη.

Η παρουσιάστρια, ωστόσο, δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά της για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και πρόδωσαν τη σχέση τους: «Ποιοι πιστεύουν ότι οι φωτογραφίες στο περιοδικό ήταν στημένες; Δεν με νοιάζει! Άμα είσαι καλά δεν σε νοιάζει τίποτα Σάσα! Δεν ενοχλήθηκα όταν βγήκαν οι φωτογραφίες αλλά με πείραξε το γεγονός ότι δεν με πήραν τηλέφωνο από το περιοδικό να μου το πουν και το είδα πρώτη φορά στο περιοδικό. Ξέρεις πολύ καλά ότι όταν υπάρχει φωτογραφικό υλικό σε παίρνουν πάντα οι άνθρωποι του περιοδικού να σου πουν έχουμε αυτό κι αυτό, θες να γράψουμε κάτι; Ή το κόβεις γιατί έχεις καλές σχέσεις ή λες κάτι. Δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.