Στο πλατό του "Splash" και έχοντας συνηθίσει στην πιο πρωινή εκπομπή του σταθμού, βρέθηκε η δημοσιογράφος Δέσποινα Βλεπάκη, η οποία από την πρώτη στιγμή πήρε το στυλό στα χέρια της, ξεχνώντας ότι σε αυτό το πλατό είχε το ρόλο της καλεσμένης.

«Σε βοηθάει να σκέφτεσαι με το στυλό στο χέρι; Γιατί είδα ότι με το που έκατσες το πήρες στο χέρι…», ρώτησε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

«Μάλλον ασυναίσθητα το πήρα, δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος», απάντησε η Δέσποινα Βλεπάκη.

«Έχω διαβάσει για τη γλώσσα του σώματος σε σχέση με το στυλό και τους δημοσιογράφους, ότι όταν είσαι δημοσιογράφος και φιλοξενείς κάποιον στην εκπομπή σου και παίρνεις συνέντευξη, το να κρατάς ένα στυλό όταν του θέτεις το ερώτημα και να το κρατάς κάπως έτσι, του δίνει ένα υποσυνείδητο μήνυμα, ότι σε αυτό το τραπέζι, εγώ με τη λόγχη μου κάνω κουμάντο», σχολίασε ο παρουσιαστής.

«Α… δεν είχα κάτι τέτοιο στο μυαλό μου, ούτε ποτέ το έχω, ούτε φέρομαι έτσι στους καλεσμένους. Αυτό θέλεις να πεις τώρα; Ξεκινήσαμε με Κρήτη, που παραπέμπει και σε κρητική φιλοξενία… έρχομαι εδώ στο σπίτι σας και μου λέτε αυτά τα πράγματα;», διαμαρτυρήθηκε η δημοσιογράφος.

«Εντάξει, πλάκα κάνουμε εννοείται…», αποκρίθηκε η Μαντώ Γαστεράτου.

Δείτε το σχετικό βίντεο: