Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σε πρόσφατη συνέντευξη της μιλά για την επιστροφή της, η οποία φέτος συνδυάζεται και με την επιστροφή της μυθοπλασίας στη μικρή οθόνη.

«Αυτό είναι ένα πολύ θετικό γεγονός. Ελπίζουμε να πάνε καλά όλες οι δουλειές για να ξεκινήσει και αυτή η επιστροφή στη μυθοπλασία να γίνεται και με λίγο καλύτερες συνθήκες. Μια καλή, μια προσεγμένη σειρά, ο κόσμος πιστεύω θα την αναγνωρίσει και θα τη δει»

Πόσο επηρέασε η κρίση τη δουλειά της, τι άλλαξε; «Η δική μας δουλειά ήταν από τις πρώτες που επηρέασε η κρίση, και στο θέατρο και στην τηλεόραση. Οι μισθοί αλλάξανε σε όλους, άρχισαν να μειώνονται οι σειρές, ο βασικός μισθός των ηθοποιών πήγε στα... τάρταρα, όχι απλά επηρεάστηκε»

Την ενοχλεί όταν δημοσιοποιούνται τα κασέ των ηθοποιών στην τηλεόραση, ειδικά τα τελευταία χρόνια; «Αν ένας συνάδελφος μου βγει και πει για μένα πόσα πιστεύει ότι πήρα, είναι μηνύσιμο. Ο μόνος που μπορεί να ξέρει πόσα πήρα είμαι εγώ, ο παραγωγός που μου τα έδωσε και η Εφορία που μπορεί να το ελέγξει», λέει η ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό Tv Έθνος.