Ο Μανούσος Μανουσάκης με αφορμή την επιστροφή του στην τηλεόραση μίλησε για τα όσα ετοιμάζει στο Epsilon tv και αποκάλυψε στην κάμερα του Αποκαλυπτικά ένα περιστατικό που θυμάται και του προκαλεί γέλια με τον Απόστολο Γκλέτσο.

Ο σκηνοθέτης είχε προτείνει στον ηθοποιό το ρόλο που μετέπειτα ερμήνευσε ο Πασχάλης Τσαρούχας στην σειρά «Η αγάπη ήρθε από μακριά», εκείνον του γαιοκτήμονα που η γυναίκα του Λίνα Σακκά ερωτεύεται με τον οικονομικό μετανάστη και εργάτη στα χωράφια του που υποδύθηκε ο Κώστας Σόμμερ.

«Θυμάμαι πολλά περιστατικά με πολύ χιούμορ. Προτείνω στον Απόστολο Γκλέτσο να παίξει στην σειρά «Η αγάπη ήρθε από μακριά» με τον Αλβανό οικονομικό μετανάστη που παίρνει τη γυναίκα του αφεντικού του. Έρχεται λοιπόν ο Αποστόλης στο γραφείο, παίρνει το σενάριο, φεύγει. Με παίρνει την άλλη μέρα πρωί πρωί τηλέφωνο και μου λέει: «Αν θες να τελειώσεις το σίριαλ, μη μου δώσεις αυτό το ρόλο». «Γιατί ρε Απόστολε;». «Ο πρώτος ταξιτζής που θα με πει «κερατά» θα του φάω το λαρύγγι, οπότε αν θες να τελειώσεις το σίριαλ, μη μου δώσεις το ρόλο». Αυτό είναι χαριτωμένο. Έτσι, με αυτή την αυτογνωσία ο Αποστόλης, με έσωσε και δεν έπαιξε», ανέφερε συγκεκριμένα ο Μανούσος Μανουσάκης.

Δείτε το βίντεο: