Έλενα Παπαρίζου: Εκνευρισμένη με τις φήμες χωρισμού από τον Ανδρέα Καψάλη

|
THESTIVAL TEAM

Τέλος στις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι χωρίζει από τον Ανδρέα Καψάλη, βάζει η Έλενα Παπαρίζου.

Σύμφωνα με τη στήλη «Talk of the Town» του περιοδικού DownTown, η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι εκνευρισμένη είναι με τις φήμες ότι χωρίζει με τον ξενοδόχο σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη.

Οι δυο τους είναι πολύ καλά μεταξύ τους και πηγαίνει και την παρακολουθεί συχνά στις συναυλίες που κάνει σε όλη την Ελλάδα. Την έχει δει πάνω από οκτώ φορές, αναφέρει το ρεπορτάζ της στήλης.

Η ίδια είχε πει πριν λίγο καιρό ότι μία μακροχόνια σχέση θέλει δουλειά:

«Καταρχάς, οι σχέσεις θέλουν δουλειά. Αυτό που λέμε «έχεις δέσει τον γάιδαρό σου», δεν υπάρχει (γελάει). Οι σχέσεις θέλουν δουλειά κάθε μέρα, περνάς τα πάνω σου και τα κάτω σου αλλά, όσο μεγαλώνεις και ωριμάζεις, κοιτάς τα πράγματα να είναι ισορροπημένα και δέχεσαι πιο εύκολα τα «θέλω» του άλλου, γιατί μέσα σε ένα σπίτι υπάρχουν δύο ψυχές. Και, εννοείται, το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι δύο – ο καθένας να δίνει χώρο στον άλλον». Και είχε προσθέσει: «Στον Ανδρέα με εκπλήσσει ότι είναι αυτός που είναι! Αυτό».

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.