Τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Μπραντ Πιτ έχει επανασυνδεθεί με τη Τζένιφερ Άνιστον έχουν φτάσει στο τέλος τους και σιγά σιγά βλέπουν το φως της δημοσιότητας κάποια νέα που είναι ακόμα πιο ενδιαφέροντα. Ο λόγος; Αυτή τη φορά, η 49χρονη ηθοποιός θέλει να κάνει κάτι πραγματικά σοβαρό και χρήσιμο για τον πρώην σύζυγό της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του New Weekly, εν μέσω της δικαστικής διαμάχης του διαζυγίου των Brangelina για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους, η Τζένιφερ Άνιστον φέρεται να δέχτηκε πρόταση από τον πρώην συζυγό της για να εμφανιστεί στο δικαστήριο ως μάρτυρας και να καταθέσει υπέρ του!

«Η Τζένιφερ είναι απογοητευμένη με τον τρόπο που η Αντζελίνα φέρεται στον Μπραντ και θα κάνει τα πάντα για να σταθεί στο πλευρό του. Έχει τη διάθεση να είναι μάρτυρας στο δικαστήριο, για να καταθέσει πόσο υπέροχος πατέρας είναι και πόσο έχει αλλάξει, ζώντας μακριά από το αλκοόλ και τις καταχρήσεις», αναφέρει το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με το New Weekly, η ηθοποιός έχει αποφασίσει πως θέλει να βρεθεί στο δικαστήριο και αυτό είναι το λιγότερο που μπορεί να προσφέρει στον πρώην σύζυγό της.

Πάντως, το People επιμένει πως ο Πιτ και η Άνιστον δεν έχουν βρεθεί εδώ και μήνες και η Τζολί θέλει απεγνωσμένα να βγει το διαζύγιο και να τελειώνουν με το θέμα της κηδεμονίας των παιδιών τους.