Έλληνας τραγουδιστής: Μου έπεσαν όλα μου τα μαλλιά σε ένα βράδυ (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

«Ποτέ δεν χρέωσα σε τρίτους την καμπή μου, τη χρέωνα πάντα σε εμένα».

Αυτά και πολλά άλλα, δήλωσε σε συνέντευξή του, στην καλοκαιρινή εκπομπή του Ant1 “Καλοκαίρι Μαζί στις 10.00”.

Ο τραγουδιστής ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ποτέ δεν αναρωτήθηκα αν η μουσική είναι για μένα, ή εγώ για τη μουσική. Είχα περιόδους που ήταν περίεργα, πιο πεσμένα τα πράγματα και αυτό συμβαίνει στα πολλά τα χρόνια. Σε αυτές τις περιόδους, γιατί ανήκω σε αυτή την κατηγορία των ανθρώπων, ποτέ δεν το χρέωσα σε τρίτους, το χρέωνα πάντα σε εμένα. Έλεγα ότι ίσως αυτά τα οποία έδωσα σαν συνεισφορά δεν ήταν ό,τι καλύτερο για τους ανθρώπους, ή δεν ήταν η στιγμή που έκαναν για τους ανθρώπους».

Ο Κώστας Τουρνάς είναι μαζί με την σύζυγο του πάνω από 45 χρόνια και λέει πως το «σ’ αγαπώ» και το «θέλω να ζήσουμε μαζί» ήταν μια απόφαση ψυχής για εκείνον: «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μπορούν να πουν εύκολα σ’ αγαπώ και παντρεύομαι ή να ζήσουμε μαζί. Όταν είπα λοιπόν στην γυναίκα μου ότι την αγαπάω και ότι θέλω να ζήσουμε μαζί, μετά από κάποιο διάστημα που ήμασταν παρέα, ήταν αποφάσεις κυριολεκτικά σύγκορμες ψυχής. Τώρα, ότι μέσα στα χρόνια θα το χάσεις, ότι κάπου θα μπερδευτείς, κάπου θα διαφωνείς, κάπου θα ψιλοτσακωθείς, αυτά δεν τα γλιτώνει άνθρωπος, γιατί κανένας από εμάς δεν είναι θεός.»

Ανάμεσα σε άλλα ο αειθαλής Κώστας Τουρνάς αναφέρθηκε στην ηλικία του, επισημαίνοντας πώς τα όσα αντιμετωπίζουμε στη ζωή και ο τρόπος, μπορούν να έχουν επιπτώσεις στην υγεία μας: «Το χρόνο δεν τον ξέρω. Την ηλικία μου τη λέω 100%. Είμαι 68 και… Κάποια στιγμή στο στρατό, έφαγα μια τιμωρία γιατί το είχα σκάσει ένα βράδυ και μέσα στο καλοκαίρι Ιούλιο μήνα μου βάζει οι διοικητής 35 μέρες φυλακή. Πήγα να πέσω να κοιμηθώ το βράδυ και έλεγα δεν μπορούσα να το χωνέψω, να το αντέξει η ψυχή μου ότι θα υποστώ τέτοιο πράγμα και ξυπνάω το πρωί και είναι όλα τα μου τα μαλλιά στο μαξιλάρι. Μου έπεσαν όλα τα μαλλιά σε ένα βράδυ», ανέφερε ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του ‘Έλληνα τραγουδιστή:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.