Συζήτηση προκαλούν οι απόψεις του τόσο για τον Γιώργο Λιάγκα όσο και για την Ελένη Μενεγάκη.

Ο perfomer Κώστας Βενετσάνος αναφερόμενος στην τηλεόραση σε συνέντευξη του στο περιοδικό Λοιπόν και στη Ρενέ Σαραντινού, ρίχνει τα «πυρά» του στην Ελένη Μενεγάκη και στον Γιώργο Λιάγκα.

Διαβάστε απόσπασμα από όσα είπε:

Μίλησε μου για την τηλεόραση σήμερα… 

Η τηλεόραση είναι ένα καυτό θέμα. Η Ελένη Μενεγάκη σαν το κορίτσι της διπλανής πόρτας επικράτησε, χωρίς ιδιαίτερα προσόντα… Σαν τι έχει κάνει στη ζωή της; Τι έχει κάνει πριν; Γνωριμίες; Όνειρο της ήταν να γίνει μανεκέν και λόγω ύψους, της έλεγαν φίλοι και γνωστοί: «Ελενάκι μου, γλυκιά μου, ότι άλλο θέλεις, αλλά δεν μπορούμε, δεν περνάς». Έκανε μια καριέρα, καλώς κακώς, εγώ το δέχομαι. Η κοπέλα κάτι είχε, αλλά όχι να πούμε ότι είναι θρύλος και μπράβο. Τι έδωσε στον κόσμο, τι πρόσφερε; Τίποτα, μια καθημερινότητα.

Ο Γιώργος Λιάγκας σου αρέσει;

 Ο Γιώργος Λιάγκας ποτέ δεν μου άρεσε και σαν επιστέγασμα ήρθε κι αυτό που έκανε στον Σπύρο Μπιμπίλα. Το γεγονός με την τηλεφωνική φάρσα που έκανε και τον μιμήθηκε σ’ ένα φαναρτζή, όπου μέσα από το ραδιόφωνο είπε: «Με λένε Σπύρο Μπιμπίλα και θέλω να μου βάλετε μια εξάτμιση από πίσω». Ο Σπύρος του έκανε μήνυση, πήγαν δικαστικά, του ζήτησε χρήματα, τα οποία και πήρε και πήγαν στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Ο Λιάγκας για το περιστατικό αυτό κατέθεσε στο ταμείο μας 6.000 ευρώ. Ο Λιάγκας είναι αυτό που λέμε «τυχάρπαστο», χωρίς ταλέντο, μια βάση. Η εκφορά λόγου – τον ακούω και με πιάνουν τα νεύρα μου – γιατί πρέπει να μιλάει αυτός ο άνθρωπος στην τηλεόραση; Δεν μπορώ να πω το ίδιο για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ούτε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Αυτοί δείχνουν την παιδεία, την ευγένεια τους και τη μόρφωση τους.

venetsanos.jpg