Γνωστός κομμωτής σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, μεταξύ άλλων παραδέχτηκε δημόσια πως είναι ομοφυλόφιλος.

Ο λόγος για τον Στράτο Δημητρίου, έναν από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους Κύπριους κομμωτές.

Αναλυτικά έγραψε:

"Είναι αργά και δεν μπορώ να κοιμηθώ και έχω αποφασίσει να κάνω μια σελίδα νια την ομοφοβια στον τόπο μας γράφοντας τις δικές μου εμπειρίες και ακούγοντας τις δικές σας ονομάζοντας την. Αγκάλιασε μην σπρώχνεις. Είμαι 52 χρονών, είμαι ομοφυλόφιλος, δεν έχω την τέλεια εξωτερική εμφάνιση αλλά έχω αξίες. Έχω πολλή θλίψη όπως οι περισσότεροι gay τις γενιάς μου που αρκετοί έφυγαν με πολύ πόνο από την μη αποδοχή και bullying που βίωσαν. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες φόρες αυτό το bullying και η ψυχολογική εκμετάλλευση κάποιον με οδήγησαν σε απόπειρες κατά του εαυτού μου.

 Σας παρακαλώ γονείς αγαπάτε τα παιδιά σας εσείς τα δημιουργήσετε γεννιούνται έτσι. Ρωτήστε όποια επιστήμη θέλετε. Εγώ χιλιάδες φορές έγινα θρύψαλα από τον κόσμο και τα κόμπλεξ τους αν δεν είχα την αγάπη της οικογένειας μου και μερικών πραγματικών φίλων ούτε θα ζούσα ούτε θα έκανα ότι έκανα. Εσείς θα σώσετε τα παιδιά σας μάνες αγαπάτε και αγκαλιάστε τα ό,τι σεξουαλική ταυτότητα και αν έχουν είναι η πιο καλή πράξη που θα κάνετε. ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ. ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ".