Ο Θοδωρής Κατσαφάδος μιλά για όλα και αποκαλύπτει, ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος που έχει.

Ο γνωστός ηθοποιός, σε συνέντευξή του στο Mytv, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα επαγγελματικά του σχέδια.

Διαβάστε τι δήλωσε:

«Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι για το πού θα αφήσω τα παιδιά και το εγγόνι μου. Τι θα κάνουν με τη ζωή τους σ' αυτή την κοινωνία και τη χώρα. Έχω κάνει έναν κύκλο πολύ γεμάτο στη ζωή και τη δουλειά μου, είμαι χορτάτος. Και αύριο να σταματήσουν όλα, δεν βαριέσαι... μια χαρά τα πήγα. Ένα χωριατάκι ήμουν, χωρίς διαβάσματα, χωρίς κανονικότητα, και κατάφερα να κάνω έναν ωραίο κύκλο ζωής...», τόνισε.

Τηλεοπτικά θα βρίσκεστε στη νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα», που υποδύεστε τον Πέτρο.

«Προέκυψε για μία συνεργασία με έναν πολύ ωραίο και δύσκολο ρόλο-γκεστ. Μου άρεσε πολύ ο ρόλος, οι συνεργάτες που λαμβάνουν μέρος και η σκηνοθέτις Βίκυ Μανώλη, οπότε ήθελα πολύ να το κάνω και θα το κάνω! Εξαιτίας πολλών θεατρικών υποχρεώσεων, όμως, δεν μπορώ να μείνω για πολύ.»

Στο παρελθόν έχετε συμμετάσχει σε πολλά επεισόδια της «10ηςεντολής». Θα σας δούμε και στη νέα σειρά «Ου φονεύσεις», που ετοιμάζει ο Πάνος Κοκκινόπουλος;

«Έχουν γίνει συζητήσεις για να παίξω σε κάποιο επεισόδιο και, μάλιστα, προσφάτως, αλλά λόγω της περιοδείας δεν μπορούσα. Όταν ολοκληρωθεί η περιοδεία, θα δούμε τους χρόνους και, σίγουρα, θα κάνω κάτι Και εκείνοι με θέλουν και εγώ τους αγαπώ και δεν σας κρύβω ότι ήταν μία από τις ωραιότερες περιόδους της καλλιτεχνικής συνεργασίας μας με τον Πάνο Κοκκινόπουλο».