Ο νικητής του Survivor 1, Γιώργος Αγγελόπουλος, έδωσε συνέντευξη στο Down Town και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την πορεία του μετά το ριάλιτι αλλά και τους λόγους που έχει δει ελάχιστα το φετινό Survivor.

Όπως λέει το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει για τον ίδιο και πλέον αφιερώνεται στην υποκριτική και τη συμμετοχή του στο σίριαλ Τατουάζ.

Διαβάστε ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης:

Το φετινό Survivor το παρακολούθησες;

Όχι. Υπήρχε πολύ λίγος χρόνος. Είχα δει τα πρώτα δύο επεισόδια γιατί έπρεπε να σχολιάσω τους παίκτες σε μια εκπομπή που ήμουν καλεσμένος. Δεν μου ήταν εύκολο να τα παρακολουθήσω, ήταν σαν να πήγαν ξένοι στο κτήμα μου και έπαιζαν τα αγωνίσματά μου. Ο ένας λόγος ήταν αυτός, ο άλλος ήταν λόγω δουλειάς. Εκείνη την ώρα έβλεπα το Τατουάζ στον Alpha.

Υποθετικά, αν δεν είχες το Τατουάζ και σε καλούσαν να αναλάβεις τον ρόλο του Γιώργου Λιανού, θα το έκανες;

Δεν έχει νόημα να μιλάμε υποθετικά. Είμαι στο Τατουάζ και στον Alpha εδώ και επτά μήνες και θα είμαι εκεί για τουλάχιστον ακόμα ένα χρόνο. Το κομμάτι Survivor για μένα έχει κλείσει. Το Survivor το έζησα πολύ έντονα και ήμουν και είμαι έτοιμος να δοκιμάσω άλλα πράγματα. Ο Γιώργος Λιανός μια χαρά τα κατάφερε στον ρόλο του συμπαρουσιαστή φέτος και ας μην ξεχνάμε ότι το όνομα του Σάκη Τανιμανίδη είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την παρουσίαση του ελληνικού Survivor. Θεωρώ ότι μεταξύ τους έχουν καλή χημεία και κατάφεραν να δώσουν το δικό τους χρώμα στο παιχνίδι.